Waterbestendige stickers kopen | Avery
Verleid uw klanten met onze waterbestendige stickers

Waterbestendige etiketten voor toepassingen waarbij vocht niet een spelbreker mag zijn

  • Waterbestendige stickers blijven probleemloos plakken bij blootstelling aan elke vorm van vocht. Hierdoor zijn ze het perfecte etiket zijn voor vloeistoffen, crèmes en op olie gebaseerde producten. Eveneens een uitkomst voor producten die bewaard worden in koelkasten of diepvriezers.
  • Bestand tegen temperaturen tussen -40 en 150 graden Celsius en zowel bestand tegen olie als tegen chemicaliën.
  • Elke sticker is gedrukt op polyethyleen van de hoogste kwaliteit en is bestand tegen vervagen, krassen of scheuren.
  • Het speciale beschermende laminaat zorgt ervoor dat uw zorgvuldig gemaakte afbeeldingen, logo en tekst het hele jaar in smetteloze staat blijven.
  • Onze waterdichte stickers zijn geproduceerd met een permanente lijm die ideaal is om op tubes, flessen, potten en plastic te plakken.
  • Raadpleeg het behulpzame Avery WePrint-team als u niet zeker weet of ons waterbestendige etiket geschikt is voor uw product.
  • U kunt u zo weinig of zoveel waterbestendige stickers bestellen als u maar wilt.

Of het nu een pakket is om zelf thuis bier te brouwen, een gepersonaliseerde fles champagne voor elke tafel of een selectie van de meest unieke tuinmeubelen; wij hebben de perfecte sticker voor u. Het spreekt voor zich dat onze waterbestendige stickers een waterdichte oplossing zijn. Maar hoe waterbestendig zijn deze stickers...?

Onze waterbestendige stickers zijn ontworpen om de strijd aan te gaan met de meest extreme omstandigheden. Bestand tegen temperaturen tussen de -40 °C tot +150 °C. Onze waterbestendige stickers zijn uitvoerig getest. Wij kunnen u verzekeren dat de stickers er ook nog goed uitzien nadat zij 90 dagen op de zeebodem hebben gelegen.

Het materiaal is sterk, duurzaam en misschien wel het belangrijkste, waterbestendig. Wij garanderen u dat uw unieke ontwerp er goed uit zal zien (en blijft uitzien) of het nu regent of wanneer de zon schijnt. Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit polyethyleen. Hierdoor zijn onze waterbestendige stickers bestand tegen vervaging, krassen en scheuren veroorzaakt door vochtige omstandigheden.

Tip van onze experts

Onze waterbestendige stickers zijn een geweldige aanvulling op een enorme verscheidenheid aan producten. Wij verzekeren u dat ze bestand zijn tegen oliën en chemicaliën. Als u op zoek bent naar stickers voor op schoonmaak- of op andere chemische producten, zijn dit de juiste stickers voor u. Ze zijn ook de perfecte keuze voor shampoos, lotions en olie. Als u vragen heeft neem dan contact op met een lid van het WePrint-team om ervoor te zorgen dat u uw stickers de eerste keer goed ontvangt!

Algemeen gebruik en toepassingen van waterbestendige stickers

Wij weten dat onze waterbestendige stickers worden toegepast op producten die in zware omstandigheden worden gebruikt. Wij weten dat de stickers deze zware omstandigheden moeten doorstaan. Daarom gebruiken wij het beste materiaal en de beste technieken om er zeker van te zijn dat u op onze stickers kan bouwen.

Industrieel gebruik waterbestendige stickers

Het materiaal is perfect voor industrieel gebruik, vooral om verpakkingen van chemische middelen te bestickeren. De temperatuurbestendige eigenschappen zorgen ervoor dat de sticker kan worden gebruikt op oppervlakken die onder barre omstandigheden worden bewaard.

Waterbestendige stickers voor voedselverpakkingen

Deze stickers kunnen worden aangebracht op glas, vezels, metaal en geverfde oppervlakken, waardoor ze ideaal zijn voor productverpakking. Ze zijn populair voor gebruik in cafés en restaurants om flessen en potten te bestickeren.

Waterbestendige stickers voor gebruik in laboratoria

Deze stickers zijn afneembaar en bestand tegen chemicaliën, ze zijn sterk en duurzaam. Stickers worden gebruikt in laboratoria en fabrieken om apparatuur te labelen.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

labels material standard white matt

Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten

Recycled Papier

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers online en laat uw bestelling afleveren op het door u gewenste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment professioneel gedrukte stickers.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Wees creatief door uw eigen stickers online te personaliseren - onze transparante stickers zijn de ideale oplossing om een aangepast tintje aan uw producten toe te voegen.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Onze gepersonaliseerde kunststof stickers zijn erg populair, duurzaam & 100% naar uw wensen aan te passen. Bekijk wat u te bieden heeft om de laatste hand te leggen aan uw producten.

Crèmekleurig papier

Wij bieden crèmekleurige papieren stickers met structuur in verschillende vormen en maten om u te helpen een stijlvolle afwerking aan uw producten toe te voegen. Wij leveren ook bij u aan de deur - kijk vrijblijvend naar ons assortiment en naar alle mogelijkheden.

Bruin kraftpapier

Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg

Laten geen lijmresten achter. Onze afneembare stickers zijn de oplossing wanneer u stickers nodig heeft die ook weer verwijderd dienen te worden.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurig metallic materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.