Ontwerp uw eigen Gouden stickers

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.

  • Eenvoudig aan te brengen. Permanent klevende stickers op A4 vellen
  • Perfect als ondergrond voor logo's en als productetiket
  • Witte gebieden in uw ontwerp worden niet afgedrukt

Ontwerp uw eigen Gouden stickers

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.

  • Eenvoudig aan te brengen. Permanent klevende stickers op A4 vellen
  • Perfect als ondergrond voor logo's en als productetiket
  • Witte gebieden in uw ontwerp worden niet afgedrukt

Maak uw eigen gepersonaliseerde gouden stickers

Bent u op zoek naar gouden elementen op uw sticker? Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen. Dit is een goudkleurig papieren sticker dat gemakkelijk op kunststof, papier of andere productoppervlakken kan worden aangebracht. Als u overweegt om het te gebruiken voor de feestdagen of een trouwstickers/speciale gelegenheid, dan geeft dit goudkleurige materiaal een speciale touch. Goud is ideaal voor voedseletiketten, logo-etiketten en cosmetische etiketten.

Let op, zorg ervoor dat uw ontwerp transparant is opgemaakt! Wanneer u uw ontwerp voor het gouden label op onze website uploadt, moet u ervoor zorgen dat elk onderdeel van het ontwerp dat u goudkleurig wilt hebben als transparant is opgemaakt. U kunt dit doen in Photoshop. Als u problemen heeft, zijn wij er om u te helpen. Bel ons gewoon even op.

Heeft u onze glanzende zilverkleurige stickers al gezien? Wij bieden dezelfde glans in een tweede materiaal, het is een kunststof materiaal waardoor het duurzamer en waterdichter is voor het goudmateriaal. Als u een van beide materialen op een fles wilt doen en het in ijs of water wilt onderdompelen, dan raden wij het zilverkleurige materiaal aan. U kunt beide materialen zelf testen door onze proefset hier aan te vragen.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

labels material standard white matt
Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten
Recycled Papier
Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers online en laat uw bestelling afleveren op het door u gewenste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment professioneel gedrukte stickers.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg
Wees creatief door uw eigen stickers online te personaliseren - onze transparante stickers zijn de ideale oplossing om een aangepast tintje aan uw producten toe te voegen.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg
Maak uw eigen gepersonaliseerde waterbestendige stickers online en laat ze op het door u gewenste adres bezorgen. Bekijk vandaag nog ons geweldige assortiment professioneel bedrukte stickers.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg
Onze gepersonaliseerde kunststof stickers zijn erg populair, duurzaam & 100% naar uw wensen aan te passen. Bekijk wat u te bieden heeft om de laatste hand te leggen aan uw producten.
Crèmekleurig papier
Wij bieden crèmekleurige papieren stickers met structuur in verschillende vormen en maten om u te helpen een stijlvolle afwerking aan uw producten toe te voegen. Wij leveren ook bij u aan de deur - kijk vrijblijvend naar ons assortiment en naar alle mogelijkheden.
Bruin kraftpapier
Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg
Laten geen lijmresten achter. Onze afneembare stickers zijn de oplossing wanneer u stickers nodig heeft die ook weer verwijderd dienen te worden.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg
Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurig metallic materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.