Gepersonaliseerde stickers van gerecycled papier
Gerecycled papier helpt het milieu te sparen

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers van gereycled papier

Dit materiaal is geschikt voor alle situaties waardoor dit milieuvriendelijke, recycleerbare en biologisch afbreekbare sticker perfect bij u past. U zal zien dat dit papier kleine zichtbare vezels bevat waardoor het een nog sterker een milieuvriendelijke uitstraling heeft.

Onmisbaar voor logo-stickers en producten met een biologisch karakter zoals cakes en honing. Het voordeel van het gebruik van stickers van gerecycled papier is voor als u evenementen houdt waarbij de kans groot is dat mensen dingen op de grond laten vallen (zoals op een festival) of waar de kans dat uw product wordt gerecycled groot is. Dit materiaal is populair bij klanten die hun product als recyclebaar of 100% biologisch afbreekbaar willen verkopen. Naast ons Brown Kraft-papier dat gerecycled is, bieden wij dit premium milieuvriendelijke papier aan.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

labels material standard white matt

Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Wees creatief door uw eigen stickers online te personaliseren - onze transparante stickers zijn de ideale oplossing om een aangepast tintje aan uw producten toe te voegen.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Maak uw eigen gepersonaliseerde waterbestendige stickers online en laat ze op het door u gewenste adres bezorgen. Bekijk vandaag nog ons geweldige assortiment professioneel bedrukte stickers.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Onze gepersonaliseerde kunststof stickers zijn erg populair, duurzaam & 100% naar uw wensen aan te passen. Bekijk wat u te bieden heeft om de laatste hand te leggen aan uw producten.

Crèmekleurig papier

Wij bieden crèmekleurige papieren stickers met structuur in verschillende vormen en maten om u te helpen een stijlvolle afwerking aan uw producten toe te voegen. Wij leveren ook bij u aan de deur - kijk vrijblijvend naar ons assortiment en naar alle mogelijkheden.

Bruin kraftpapier

Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg

Laten geen lijmresten achter. Onze afneembare stickers zijn de oplossing wanneer u stickers nodig heeft die ook weer verwijderd dienen te worden.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurig metallic materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.