Gepersonaliseerde transparante stickers
Accentueer uw ontwerp met onze transparante etiketten

Onze transparante stickers worden gemaakt van duurzaam, watervast materiaal! Met een witte ondergrond komen de kleuren van uw sticker nog meer tot leven

  • Transparante stickers zijn perfect toepasbaar op ramen en flessen of om zonder achtergrond een ​​unieke vorm op uw verpakking te benadrukken.
  • Uw ontwerp wordt rechtstreeks op de watervaste transparant folie gedrukt. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het afdrukken van complexe logo's.
  • Transparante stickers zijn niet alleen waterbestendig, maar ook extreem slijtvast en bestendig tegen krassen, regen en zonlicht.
  • Vaak gebruikt om een "no label look" te creëren.
  • Geproduceerd met een permanent klevende lijmlaag die ervoor zorgt dat uw sticker lang meegaat.
  • Bestel het aantal stickers dat u nodig heeft, u kunt zo weinig of zo veel bestellen als u wilt. Voorkom verspilling

Als u op zoek bent naar een aangepast ontwerp of vorm op uw product of verpakking probeert u dan eens onze transparante stickers. Ze zijn de ideale keuze voor het afdrukken van vrijstaande logo's. Zeker als uw logo complex is, een ongebruikelijke vorm heeft of transparante elementen heeft. Dankzij de (nauwelijks zichtbare!) heldere folie is uw logo zonder twijfel een aandachtstrekker.

Vanwege het kristalheldere materiaal zijn onze transparante stickers een geweldig decoratief-element voor flessen, dozen & tassen, jampotten, koffiekopjes, ramen, waszakken noem maar op. Deze stickers zijn trendy, aantrekkelijk en één van onze favorieten!

Hoewel onze transparante stickers robuust zijn, kunnen ze ook gebruikt worden op kantoor, misschien op catalogi of op een laptop. We geloven in duurzaamheid en daarom zorgen wij ervoor dat elke sticker wordt bedrukt met inkt die bestand is tegen vervaging &krassen en wordt gedrukt op een stevig materiaal met keuze uit een matte of en glanzende laklaag.

Tip van onze experts

Onze transparante stickers zijn duidelijk iets sterker en duurzamer in vergelijking met materialen zoals papier. Ze onderscheiden zich door hun bestendigheid tegen vocht en andere weerselementen (met uitzondering van blootstelling aan extreme hitte!). Als u echter behoefte heeft aan een klimaatvriendelijke, stevige en duurzame sticker die buitenshuis wordt gebruikt, dan zijn onze transparante stickers de juiste keuze voor u.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

labels material standard white matt

Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten

Recycled Papier

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers online en laat uw bestelling afleveren op het door u gewenste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment professioneel gedrukte stickers.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Maak uw eigen gepersonaliseerde waterbestendige stickers online en laat ze op het door u gewenste adres bezorgen. Bekijk vandaag nog ons geweldige assortiment professioneel bedrukte stickers.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Onze gepersonaliseerde kunststof stickers zijn erg populair, duurzaam & 100% naar uw wensen aan te passen. Bekijk wat u te bieden heeft om de laatste hand te leggen aan uw producten.

Crèmekleurig papier

Wij bieden crèmekleurige papieren stickers met structuur in verschillende vormen en maten om u te helpen een stijlvolle afwerking aan uw producten toe te voegen. Wij leveren ook bij u aan de deur - kijk vrijblijvend naar ons assortiment en naar alle mogelijkheden.

Bruin kraftpapier

Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg

Laten geen lijmresten achter. Onze afneembare stickers zijn de oplossing wanneer u stickers nodig heeft die ook weer verwijderd dienen te worden.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurig metallic materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.