Etiketten papier

Koop Avery® onbedrukte papieren etiketten. Ontwerp en print uw etiketten eenvoudig op kantoor of thuis, vanaf € 4,80

Ø 15mm
vanaf €4,82
150 etiketten per vel
18 x 10mm
vanaf €4,82
270 etiketten per vel
Ø 20mm
vanaf €4,82
88 etiketten per vel
20 x 25mm
vanaf €4,82
70 etiketten per vel
Ø 25mm
vanaf €4,82
48 etiketten per vel
25 x 10mm
vanaf €4,82
189 etiketten per vel
25 x 25mm
vanaf €4,82
70 etiketten per vel
26 x 16mm
vanaf €4,82
90 etiketten per vel
Mat wit papier

Papieren etiketten
Avery bedrukbare witte etiketten zijn er in verschillende vormen en formaten die je thuis of op kantoor eenvoudig zelf kunt bedrukken met alle typen printers. Deze etiketten in een matte afwerking zijn ideaal voor veel verschillende toepassingen en zijn gemakkelijk aan te brengen. Perfect om aan jouw labelbehoeften te voldoen.

Over papieren etiketten
Allereerst moet je weten dat er geen verschil is tussen papieren etiketten en papieren stickers. We hebben alleen verschillende manieren om deze producten te benoemen. Onze papieren etiketten zijn gemaakt van wit mat of glanzend papier voorzien van een permanent klevende of verwijderbare lijm. Papieren etiketten zijn onze voordeligste optie. En daar laten we het niet bij! We hebben ook gekleurd papier zoals kraftpapier en recyclede papier of meer verfijnde opties zoals goud of crèmekleurig papier met structuur.

Wanneer je felle kleuren wilt, kan je ook blanco vellen kopen in verschillende kleuren zoals:

  • Rood
  • Groen
  • Blauw
  • en zelfs fluorescerende kleuren

Waarvoor kan ik papieren etiketten gebruiken?
Het is gemakkelijk om papieren etiketten te krijgen! Je kunt ze rechtstreeks op onze site kopen. Om het eenvoudig voor je te maken hebben wij ze in twee groepen verdeeld: blanco A4-vellen om zelf af te drukken of je kan gebruik maken van onze online printservice.

De papieren etiketten zijn beschikbaar op blanco vellen om thuis af te drukken op een laser- of inkjetprinter. Je kan de gewenste hoeveelheid zonder minimum bestelhoeveelheid kiezen uit een groot aantal beschikbare vormen en maten. Zodra ze bij jou zijn afgeleverd, kan je de bijgeleverde unieke softwarecode gebruiken om toegang te krijgen tot een afdruksjabloon die je naar wens kunt aanpassen met behulp van onze gratis online software. Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen als je hulp nodig hebt bij je project.

Etiketten papier
Onze blanco vellen papier worden vaak gebruikt door kleine bedrijven om hun productlabels af te drukken, ze zijn vooral populair bij kaarsenfabrikanten omdat de 60 mm rondjes uitstekende CLP-stickers zijn. Met blanco vellen kan je de exacte hoeveelheid maken die je nodig hebt voor de kleinste of grootste hoeveelheid. Je kan er zelfs voor kiezen om verschillende ontwerpen op hetzelfde vel te drukken. We merken ook dat veel leraren leuke labels maken voor hun klassen of leerlingen. Onze blanco vellen kunnen echt voor vele doeleinden worden gebruikt. Als je inspiratie of sjablonen nodig hebt om je eigen etiketten te maken, geen probleem kijk gewoon even tussen onze ontwerpen!