BlockOut™ etiketten

Schijnen niet door en bedekken onderliggende tekst volledig

Het Avery assortiment bevat diverse producten die opaak zijn. Dit houdt in dat deze etiketten niet doorschijnen. Dankzij een blauwe film aan de achterzijde van het etiket wordt het oppervlak waarop het etiket wordt geplakt volledig afgedekt. Oude tekst en logo's zijn niet meer zichtbaar.

Deze BlockOut™ etiketten zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd papier dus ook op dit vlak milieuvriendelijk in gebruik. Deze labels zijn gegarandeerd storingsvrij in alle gangbare laserprinters, zodat u ze snel en eenvoudig kunt bedrukken. De kleefkracht is permanent zodat u altijd verzekerd bent van een betrouwbare hechting op uw verzendmateriaal.

Avery BlockOut etiketten schijnen niet door
Avery QuickPEEL etiketten zijn eenvoudig van het vel los te halen

Eenvoudig te verwijderen

Dankzij de unieke Avery QuickPEEL™-technologie zijn deze etiketten snel van het A4-vel los te halen waardoor u tijd bespaart met het etiketteren van mailingen en grote postzendingen.

Onze BlockOut™ verzendetiketten zijn beschikbaar in 5 verschillende formaten* en zijn geschikt voor diverse E-commerce platformen.
* Met keuze uit 1, 2, 4, 6 of 8 etiketten op 1 vel

EAN codes scannen is perfect op BlockOut etiketen

Praktisch hergebruiken

Ideaal voor hergebruik van verpakkingsmaterialen of ordners en presentatiemappen. Praktisch en kostenbesparend.

Zelfs onmisbaar wanneer er barcodes of QR-codes gescand moeten worden. Sommige scanapparaten zijn namelijk zo gevoelig dat een standaard etiket dan gewoon niet voldoet!

Ordnerrugetiketten die niet doorschijnen

Ordnerrugetiketten die niet doorschijnen

Wist u dat ALLE ordnerrugetiketten van Avery ook standaard zijn voorzien van de BlockOut™ technologie!

Onze filing labels zijn beschikbaar in wit en diverse kleuren. U heeft de keuze uit lange of korte etiketten voor smalle of brede ordners, soms zelfs voorzien van een grijpgat.

Onze rugetiketten zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd papier.

Avery ordnerrugetiketten zijn voorzien van de unieke en innovatieve ultragrip™ technologie zodat kunt u vertrouwen op een uiterst nauwkeurige printerinvoer en een gegarandeerd storingsvrije printerdoorvoer. De merkbaar verbeterde kwaliteit zorgt voor perfect uitgelijnde afdrukken zonder storingen, zelfs in oudere printers!

DPO desktop-tablet-mobile

Zelf etiketten bedrukken met Design & Print Online

Avery etiketten zijn gratis vorm te geven en te bedrukken met Avery Design & Print online ontwerpsoftware & templates zodat u altijd professionele etiketten bij de hand heeft.

» Start ontwerpen

Ontdek ons BlockOut™ aanbod

Op zoek naar verzendetiketten of ordnerrugetiketten die NIET doorschijnen?

Bekijk dan hier ons ASSORTIMENT.