Hoe maakt u een perfecte eerste indruk?!

Eerste indrukken zijn blijvend en blijken verrassend accuraat te zijn

Dit wijzen diverse onderzoeken uit. En, voor eerste indrukken krijgt men geen tweede kans!

In de eerste paar seconden van een ontmoeting vormt ons brein onbewust een oordeel. Dit is een natuurlijk proces waarin de mens instinctief in hele korte tijd moet bepalen of iets of iemand gevaarlijk is. Een fractie van een moment kan dus het verschil maken. Het is gebaseerd op intuïtie. Kleine verbale en visuele signalen waar onbewust al heel veel informatie uit wordt opgeslagen. Oogbewegingen, gezichtstrekken, handgebaren en houding. Ziet iemand er verzorgd uit, zegt dat iets over gezondheid. Oogt iemand opgewekt, staalt dat energie uit. En, wanneer een totaalbeeld is gevormd, is men geneigd automatisch op zoek te gaan naar eigenschappen die dat oordeel bevestigen en sterker maken.

Zelfklevende naambadge - Natasja

Wees bewust van uw presentatie

Een eerste indruk is dus moeilijk te veranderen, maar er is wel een aantal dingen wat u kunt doen om een zo goed mogelijke eerste indruk achter te laten.

Wees expressief, open, eerlijk, ontspannen, lach en blijf vooral uzelf!
Onbewust straalt dat vertrouwen uit.

Een verzorgd en representatief uiterlijk kan tevens een krachtige uitstraling stimuleren. Wanneer u een evenement, een congres, een beurs, opendeurdagen, feestjes, schoolactiviteiten, een reünie of een kennismaking organiseert, zijn zelfklevende naambadges een eenvoudige en effectieve manier om bij te dragen aan een goede eerste indruk.

Want hoe fijn is het dat u direct weet wie u voor u heeft om mee in gesprek te gaan.

Naambadges apart loshalen

Voordelen zelfklevende naambadges

  • PVC vrij en CO2 neutraal; deze zelfklevende badges plakken direct op kleding zonder een badgehouder of keykoord te gebruiken waardoor ze een beter alternatief zijn voor het milieu
  • Textieletiketten plakken stevig, maar kunnen zonder lijmresten weer veilig van kleding  worden verwijderd
  • Deze naametiketten kunnen ook per stuk van het vel worden gehaald dankzij een speciale stans. U verwijdert ze dan inclusief rugpapier van het A4-vel, zodat ze nog niet direct opgeplakt hoeven te worden. Dat is ideaal wanneer u de badges bij de receptie al op volgorde wilt klaarleggen zodat elke deelnemer zijn eigen badge kan meenemen of u ze vooraf al kunt toesturen.
  • Gebruiksvriendelijke, gratis ontwerpsoftware
  • Verschillende formaten, vormen en type materiaal beschikbaar

Hoe maakt u naambadges?

Ontwerpen en afdrukken doet u snel en eenvoudig zelf met behulp van Avery Design & Print Online.

Met deze gratis software maakt u de badges volledig op maat. U kunt uw project helemaal personaliseren met eigen huisstijl, logo’s en tekst.

Heeft u een adressenbestand van uw deelnemers? Gebruik dan de samenvoegfunctie in het ontwerpprogramma. Heel praktisch, met name voor grote groepen. De gegevens uit uw spreadsheet worden dan in één keer ingeladen en verdeeld over de etiketten. De instructies wijzen voor zich.

Is uw ontwerp klaar, printen maar!

> deze video zal tzt worden vervangen door een Nederlandse versie

Verschil inkjet- of laserprinter

Inkjet- of Laserprinter?

Voordat u zelfklevende naambadges koopt, bekijk dan eerst welk type printer u heeft! Onze producten voor de laserprinter zijn gemaakt van acetaatzijde voorzien van een natuurlijke structuur voor een premium uitstraling. Dit materiaal is geschikt voor de hitte die vrijkomt in laserprinters. De productcode van deze producten begint met een L-.

De artikelen die geschikt zijn voor een inkjetprinter zijn van flexibel foliemateriaal en absorberen inkt optimaal. Deze artikelnummers beginnen met J-.

Een gedrukte badge is uiterst professioneel. Wanneer het past bij uw event, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze naambadge etiketten gewoon te beschrijven. Gebruik dan bij voorkeur een permanente marker.

Toepassingen zelfklevende naambadges

Gebruik

De toepassingen zijn oneindig.

Onze zelfklevende naambadges zijn geschikt voor alle gelegenheden, of het nu gaat om informele bijeenkomsten of meer formele evenementen.

De flexibiliteit en het gemak waarmee u ze maakt, zorgt ervoor dat deze textielbadges multi inzetbaar zijn.

Wist u bijvoorbeeld dat ze ook perfect te gebruiken zijn als informatiedrager op matrassen en op kleurstalen van gordijnen, tapijten of meubelstoffen…

NB Wij raden het gebruik op zeer kwetsbare stoffen zoals zijde, fluweel, leer of suède af.

Naambadge feestjongen

Ruim assortiment

Onze textieletiketten zijn beschikbaar in diverse afmetingen, variërend van rechthoekig, ovaal tot rond.

Daarnaast kun u ze volledig blanco krijgen, maar er is ook een versie verkrijgbaar met een rood of blauw kader.

 

 

NB: Heeft u interesse in andere materialen om een succesvol evenement te organiseren? Kijk dan hier en ontdek ons aanbod tafelnaamkaarten, polsbandjes, insteekkaarten en meer.