Avery etiketten op rol geschikt voor Dymo® desktop printers

etiketten

Alle etiketten uit ons assortiment zijn 100% compatibel met de Dymo® LabelWriter™!

De Avery etiketten zijn probleemloos te gebruiken in uw Dymo® LabelWriter™ of Seiko®Smart Labelprinter. Vervang uw originele Seiko® of Dymo® labels met de aantrekkelijk geprijsde en premiumkwaliteit etiketten van Avery. Het Avery aanbod bestaat uit verschillende verpakkingseenheden, zodat u altijd voor elke behoefte en toepassing het juiste etiket heeft. Onze labels zijn betrouwbaar en hebben gegarandeerd een duurzame sterke hechting. De etiketten kunt u eenvoudig en snel opmaken en printen met uw Dymo® of Seiko® software.

geld terug

Avery garandeert totale tevredenheid

Niet-Tevreden-Geld-Terug! *

Stap 1: Test onze etiketten op rol

Koop Avery etiketten en test ze op uw DYMO® LabelWriterTM of Seiko Smart Labelprinter®.

Stap 2: Niet tevreden?

Als u problemen ondervindt bij het afdrukken, of niet tevreden bent met het resultaat, stuur dan uw aankoopbewijs en de etiketrol (minimaal de helft van de ongebruikte etiketten) terug. Vergeet niet uw NAW-gegevens (naam, adres, bankgegevens) door te geven en de reden waarom u niet tevreden bent met de Avery etiketten op rol.

Stap 3: Geld terug

Na ontvangst van uw inzending, wordt het geld zo spoedig mogelijk op uw bankrekeningnummer bijgeschreven.

 

*Voorwaarden deelname

100% Geld-Terug-Garantie

Wij betalen de aankoopwaarde voor dit product en de verzendkosten terug, indien u ons voor 31-12-2018 (datum poststempel) het aankoopbewijs (kassabon of factuur), de rol etiketten (minimaal de helft van de ongebruikte etiketten), uw NAW-gegevens (naam, adres, rekeningnummer) en de reden waarom u niet tevreden bent, toestuurt.


Avery Benelux
Antwoordnummer 2100
3970 VJ  Houten
Nederland

 

Voor een optimale restitutie, vragen wij u uw gegevens zo volledig mogelijk door te geven. Dus uw naam, adres en bankrekeningnummer met vermelding van IBAN/Swift-code en het land waarin u woont (NL of BE).  Wij willen ook graag weten wat de reden is, waarom u ontevreden bent over onze etiketten. De wettelijke garantie-aanspraken blijven onaangetast.

Totaaloverzicht

Hier vindt u het juiste product voor de verschillende toepassingen

Alle producten zijn 100% compatibel met de Dymo® LabelWriter™