adresetiketten

Uw post is ook uw visitekaartje

18 x 10mm
vanaf €4,82
270 etiketten per vel
20 x 25mm
vanaf €4,82
70 etiketten per vel
25 x 10mm
vanaf €4,82
189 etiketten per vel
26 x 16mm
vanaf €4,82
90 etiketten per vel
36 x 17mm
vanaf €4,82
80 etiketten per vel
38 x 21mm
vanaf €4,82
65 etiketten per vel
38 x 192mm
vanaf €4,82
7 etiketten per vel
41 x 50mm
vanaf €4,82
20 etiketten per vel
Avery adresetiketten voor enveloppen en brieven

Adres etiketten
Wil je post versturen? Met onze adresetiketten schep je orde en verstuur je eenvoudig al je post naar het juiste adres. Je kunt de etiketten laten bedrukken, zelf afdrukken of zelf beschrijven met het adres en verzendt binnen een handomdraai je brieven en/of pakketten. Adresetiketten was nog nooit zo eenvoudig!

JamFree adresetiketten
JamFree™ adresetiketten zijn gegarandeerd storingvrij door alle gangbare laserprinters. Deze etiketten zijn uitvoerig getest en zijn tevens geschikt voor de hoog volume printers. Ze zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier afkomstig uit duurzaam onderhouden bos. Wanneer je Avery adres etiketten voor inkjetprinters gebruikt, zitten daar de volgende voordelen aan vast:

  • De inkt droogt snel en vlekt niet in de printer
  • Alle etiketten zijn beschikbaar in diverse formaten
  • Je kunt snel en eenvoudig zelf afdrukken met je eigen pc en printer.

Etiketten ontwerpen brief
Of je nu een enkele brief, verschillende pakketten of een grote mailing moet verzenden: met Avery Design & Print wordt het ontwerpen en printen van etiketten supermakkelijk! Zeker met de vele gratis te gebruiken design templates voor adresseren en verzenden. Kies een ontwerp dat je aanspreekt en kies daarna het Avery product dat je wilt bedrukken. In de software kun je het ontwerp ook nog personaliseren en natuurlijk de adres- en verzendinformatie toevoegen. Bekijk eens de vele gratis designs voor adresetiketten.

Voordelen Avery adres etiketten
Met Avery ben je verzekerd van een perfect afdrukresultaat en een professionele uitstraling van al je post. Recycled adresetiketten zijn gemaakt van 100% gerecycleerd papier en bevatten net als de FSC-etiketten een milieuvriendelijke lijm laag op waterbasis. De natuurlijk witte kleur van de gerecycleerde etiketten wordt bewerkstelligd door het zuiveringsproces van nauwkeurig geselecteerd oud papier.