Ronde etiketten & ronde stickers

Een groot assortiment zelfklevende ronde etiketten !

Ronde etiketten kopen voor elke gelegenheid en iedere behoefte! Wij kunnen je op twee verschillende manieren helpen. Je kan kiezen om gebruik te maken van onze Print service. Hierbij ontwerp je zelf het etiket of de stickers en wij drukken het voor je af met onze professionele printer. Je kan ook kiezen voor onze blanco vellen zelfklevende ronde etiketten en deze bedrukken met behulp van je eigen printer. Voor welke van deze twee opties je ook kiest, je kunt hiermee jouw creativiteit de vrije loop laten!

pickandmix Ronde etiketten op vel
 • Geen verplichte minimale afname 
 • 21 materialen waar je uit kan kiezen
 • 14  verschillende formaten ronde etiketten
 • Print zelf met onze gratis software
 • Geschikt voor laser en inkjetprinters
 • Etiketten op A4 vellen
 • Levertijd tussen 2 en 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 4,80  
direct bestellen
weprint-ronde-etiketten
 • Al verkrijgbaar vanaf 2 vellen
 • 14 materialen verkrijgbaar, mat of glanzende vernis 
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Professioneel bedrukt
 • Permanent klevend of afneembaar
 • Aangeleverd op SRA4-vellen
 • Geleverd binnen 5-8 werkdagen
 • Vanaf € 12,35 
Start met ontwerpen
Etiketten op rol mat papier
 • Ideaal bij groter aantal benodigde etiketten
 • Keuze uit 6 verschillende materialen, mat of glans afwerking
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Professionele premium bedrukking
 • Rol met kern van 76 mm
 • Geleverd binnen 10 tot 12 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 120,-
Start met ontwerpen
Losse bedrukte stickers

Ontdek onze gepersonaliseerde ronde stickers

Wil je zelf losse ronde stickers ontwerpen? Met onze gratis software is dit eenvoudig  en leuk om te doen. Ideaal om jouw logo of een leuke tekst te laten drukken op een ronde sticker. Onze ronde losse stickers zijn geweldig om te gebruiken op evenementen en festivals: stop ze in goodiebags om een blijvende indruk te maken.

Onze losse stickers kunnen worden gedrukt op transparant of helder vinyl, de keuze is aan jou! Naast de ronde vorm zijn ze ook verkrijgbaar als vierkant, rechthoek, of ovaal. 

Ontwerp je losse stickers

Maak je eigen ronde etiketten

Ontwerp met plezier ronde etiketten om jouw merk of boodschap onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Het is een zeer veelzijdige vorm die zich leent voor logolabels, evenementstickers of trouwlabels. Je kan jouw ronde etiketten eenvoudig aanpassen met onze gratis ontwerpsoftware.  

WePrint_NL_rond_etiket_kraftpapier_op_tas_toepassing

Informatie over ronde etiketten

Onze ronde etiketten worden gedrukt op vellen, rollen of op maat gesneden. Gebruik onze print service om tijd te besparen en precies het formaat etiket te krijgen die je nodig hebt met de functie voor aangepaste formaten, waarmee je zonder extra kosten tot op de millimeter nauwkeurig de maat van het etiket kan selecteren.

Als je een meer economische optie wilt, bestel dan blanco etiketten en druk ze zelf af. Ze zijn verkrijgbaar in 14 populaire maten, dus met zoveel beschikbare maten moet je altijd kunnen vinden wat je nodig hebt. Het meest populaire ronde etikettenformaat is 40 mm. Wanneer je niet zeker weet welke maat je moet kiezen, bekijk dan onze maattabel of neem contact met ons op.

Onze ronde etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, waaronder gerecycled kraftpapier, plastic en papier. Laat je fantasie de vrije loop, want je kunt echt precies maken wat je wilt, naar je eigen inzichten!

Populaire formaten ronde etiketten

rond 40mm
Bestel nu
rond 51
Bestel nu
rond 60 mm
Bestel nu
Rond 45 mm
Koop nu

Populaire gepersonaliseerde ronde etiketten

ronde etiketten voor kaarsen
Ontwerp nu
Rond etiket op bierfles
Ontwerp nu
rond etiket voor cosmetica
Ontwerp nu
ronde etiketten voor verpakkingen voedsel
Ontwerp nu

Hoe kan ik ronde etiketten gebruiken?

Ronde etiketten zijn ideaal te gebruiken als productetiketten en kunnen voor zowat ieder doeleinde gebruikt worden, zoals potten, flessen, kaarsen of cosmetica. Een rond etiket met jouw logo geeft een professionele uitstraling aan jouw verpakking.  je kan ronde etiketten ook gebruiken om een verpakking te verzegelen, wat altijd geruststellend is voor uw klanten. Je kan boodschappen toevoegen die de interesse wekken en ervoor zorgen dat jouw klanten de verpakking willen openen: "Handgemaakt voor u", "Met liefde gemaakt", "Open mij", "Wat zit erin", "Alleen voor u" - allemaal eenvoudige boodschappen die u kunt gebruiken op aangepaste ronde etiketten.

Als je speciale aanbiedingen hebt, kan je promotionele ronde etiketten maken. je kan onze bedrukbare etiketten gebruiken in felle kleuren zoals geel en rood, of onze fluorescerende materialen om jouw promoties goed zichtbaar te maken. Deze etiketten zijn zeer betaalbaar en gemakkelijk te maken.

Je kan een rond etiket ook gebruiken om een speciaal tintje te geven aan persoonlijke evenementen zoals een bruiloft of een zakelijk evenement om jouw gasten een humoristisch of persoonlijk tintje te geven. Zelfs leraren gebruiken ronde stickers als beloningsstickers voor hun leerlingen.

Onze losse ronde stickers zijn ook geweldig om uit te delen op een festival of bij een bestelling te stoppen om een leuke herinnering achter te laten voor jouw klanten!

Veelgestelde vragen

Koop de door jou benodigde etiketten op onze Avery site, zoek dan de softwarecode op welke op de pakbon is gedrukt en voer deze in in de Avery Design Online software en maak jouw ontwerp. Zodra jedit hebt gedaan, druk je op Afdrukken en wijzig de printerinstellingen met behulp van onze handige gids. En dan ben jeklaar!

Je hebt twee opties: ga naar de Avery website om blanco ronde etiketten te kopen of maak gebruik van onze printservice. Bestel ronde etiketten van onze printservice of blanco etiketten, kies het formaat, het materiaal en de afwerking die je wenst. Upload of maak jouw ontwerp en wij drukken het voor je af en laten het bij je thuis bezorgen of bedruk de etiketten zelf direct thuis af.

Ja, Avery maakt ronde etikettenvellen. Kies het formaat, de vorm en het materiaal dat je wilt, en wij bezorgen ze bij jou thuis. Wil je dat wij ze voor je afdrukken? Gebruik dan gewoon onze printservice.

De standaardmaat van een rond etiket is 40 mm. Dit is veruit het populairste formaat en wordt vaak gebruikt voor logo-etiketten. Wij bieden 11 verschillende formaten bedrukbare ronde etiketten aan. Met onze printservice bepaal je zelf eenvoudig de afmetingen!