keuken

Etiketten voor thuisgebruik

Organiseer jouw huis snel en gemakkelijk met onze gepersonaliseerde etiketten, perfect voor het categoriseren en decoreren van alle aspecten van jouw huis! Of het nu gaat om het labelen van jouw droomkeuken of het benoemen van jouw planten, onze huisorganisatie-etiketten zorgen voor een nette en stijlvolle uitstraling!

Onze thuisorganisatie-etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten die je kunt aanpassen door het materiaal en de afwerking te kiezen. Onze etiketten voor thuisgebruik omvatten ook verschillende assortimenten voor specifiek gebruik zoals keuken, kantoor, tuin en meer!

Als je liever thuis print, kun je onze ontwerp- en printsoftware gebruiken om jouw eigen ontwerp te maken! Of we leveren aan huis met gratis levering op bestellingen van meer dan €50,-.

163126_01
  • Al verkrijgbaar vanaf 1 vel
  • Beschikbaar in verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig)
  • Geleverd in 5 tot 8 werkdagen
  • Al verkrijgbaar vanaf € 4,80
Direct bestellen
et_vrac_alimentaire-16
  • Al verkrijgbaar vanaf 2 vellen
  • Beschikbaar in 15 verschillende vormen
  • Beschikbaar in verschillende materialen
Start met ontwerpen

Maak je eigen etiketten voor thuis

Met een groot assortiment aan verschillende materialen, vormen en maten kunnen wij je helpen alle aspecten van jouw huis te organiseren met onze huisorganisatie-etiketten. Er zijn twee opties voor jouw gepersonaliseerde thuisetiketten:

  • Onze blanco etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Je kunt zelfs jouw thuisetiketten ontwerpen en afdrukken zonder jouw huis te verlaten, dankzij onze gratis ontwerp- en printsoftware!
  • Wil je etiketten op maat? Download gewoon jouw eigen ontwerp van jouw apparaat en pas het aan met tekst, kleuren en andere afwerkingen met behulp van onze gratis designsoftware.
et_vrac_alimentaire-31

Waarvoor kunnen de etiketten thuis gebruikt worden?

Wij kunnen je helpen jouw leven gemakkelijker te maken met onze gepersonaliseerde huisetiketten. Niets geeft meer voldoening dan alles gelabeld en in de juiste bakken te hebben! Maar hoe organiseer je je huis met etiketten?

Probeer onze transparante etiketten om jouw blikken, kruiden en keukenpotten een gepolijste uitstraling te geven. Bovendien is ons gerecyclede en milieuvriendelijke assortiment perfect voor stijlvolle omgevingen zoals de kledingkast en het kantoor. Voor een meer duurzame optie zijn onze waterdichte etiketten perfect voor gebruik in de badkamer of keuken!

Kies uit lei-etiketten die perfect zijn voor het thuiskantoor of de voorraadkast, buiten/tuin-etiketten voor meer robuust en weerbestendig gebruik, keukenetiketten inclusief vries- en oplossingsopties, en meer. Deze etiketten zijn ideaal als je op zoek bent naar aangepaste thuisbrouwlabels of andere stickers voor zelfgemaakte producten.

Bekijk onze producten, tips en hulpmiddelen pagina voor meer informatie over hoe je jouw huis georganiseerd kunt houden.

Veelgestelde vragen

Bij Avery hebben we het gemakkelijk en leuk gemaakt om jouw eigen etiketten voor thuis te maken. Koop blanco etiketten om thuis aan te passen, of gebruik onze gratis software om jouw eigen etiketten te ontwerpen. 

Onze etiketten zijn praktisch, bedrukbaar en perfect om alle soorten potten te personaliseren. Deze zijn waterdicht en temperatuurbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gekoelde levensmiddelen. 

Er zijn zoveel mogelijkheden om je huis te organiseren met etiketten! Denk bijvoorbeeld aan koelkastplanken en -laders, wasmanden en kruiden. 

Je kunt onze gratis en eenvoudige design- en printsoftware gebruiken om jouw eigen huisetiketten te ontwerpen. Je kunt zelfs de kleinste details kiezen, zoals materialen, afwerking en vorm, zodat ze bij elke container of elk oppervlak in jouw huis passen! Je kunt thuis printen of profiteren van gratis levering op bestellingen van meer dan €50,-.