Verzendetiketten

Etiketten voor pakketten en grote enveloppen

Ø 15mm
vanaf €4,82
150 etiketten per vel
18 x 10mm
vanaf €4,82
270 etiketten per vel
Ø 20mm
vanaf €4,82
88 etiketten per vel
20 x 25mm
vanaf €4,82
70 etiketten per vel
Ø 25mm
vanaf €4,82
48 etiketten per vel
25 x 10mm
vanaf €4,82
189 etiketten per vel
25 x 25mm
vanaf €4,82
70 etiketten per vel
26 x 16mm
vanaf €4,82
90 etiketten per vel
Avery verzendetiketten voor pakketjes

Verzendetiketten
Jouw post verzendklaar maken kan snel en stressvrij met verzendetiketten van Avery. De ultra-witte Blockout™ etiketten voor laserprinters zijn FSC gecertificeerd en buitengewoon handig voor het verzenden van:

  • grote enveloppen
  • verzenddozen
  • kokers en ander verpakkingsmateriaal.

Deze etiketten schijnen niet door en bedekken een oud etiket of tekst volledig. Zo kun je kosten besparen door hergebruik van jouw pakketten. De A4 etiketvellen maak je eenvoudig zelf op met Word of Avery Design & Print Online. Gratis, gebruiksvriendelijk en tijdbesparend voor een professioneel eindresultaat.

Verschillende verzendetiketten van Avery
Verzorgde post is essentieel wanneer je een goede indruk wil achterlaten. Bij Avery ben je dan aan het goede adres! Afhankelijk van jouw voorkeur heb je keuze uit een enorme selectie aan vormen, maten en materialen. Onze zelfklevende etiketten kun je eenvoudig gratis online opmaken en storingvrij afdrukken op jouw eigen printer.

Waterbestendige verzendetiketten
Verzendetiketten van Avery maken jouw pakketpost makkelijk en tijdbesparend. De grotere etiketformaten voor pakketten en kokers schijnen niet door. Uiterst praktisch voor het hergebruiken van oude verzenddozen. Voor verpakkingsmateriaal van PE & Tyvek gebruik je het best de waterbestendige verzendetiketten van Avery, deze zijn:

  • vuilafstotend
  • scheurvrij
  • UV- en temperatuurbestendig
  • blijven intact ongeacht het weer of omstandigheden.