Veelgestelde vragen

Algemeen Avery Design & Print Online Avery Wizard Blanco Word Templates DesignPro

De Avery Wizard voor Microsoft® is een gratis plug-in die je binnen Office® kunt installeren.  Zodra je de plug-in hebt geactiveerd krijg je stap voor stap uitleg hoe je adresetiketten, visitekaartjes of andere producten kunt maken.

De Avery Wizard werkt met Word®, Excel®, Access® en Outlook® en bevat alle bedrukbare templates van Avery.

LET OP!  De Wizard werkt alleen met Microsoft® Office® 2013 of een oudere versie. De Wizard is niet te gebruiken in combinatie met Office® 2016. Indien u gebruik maakt van Office® 2016, of als u verschillende software oplossingen van Avery wilt uitproberen, lees dan onze Software Overview om te bepalen welke software u moet hebben.

De Wizard werkt alleen met Microsoft® Office® 2013 of een oudere versie. De Wizard is niet te gebruiken in combinatie met Office® 2016. Indien u gebruik maakt van Office® 2016, of als u verschillende software oplossingen van Avery wilt uitproberen, lees dan onze Software Overview om te bepalen welke software het beste bij u past.

Het kan voorkomen dat de Wizard stopt met werken als andere programma's tergelijkertijd openstaan. Om de sessie te hervatten kiest u voor de "Terug" knop in de Wizard, en klik daarna op "Volgende". U gaat nu terug naar het scherm waarin u zat voordat de Wizard was vastgelopen.