Veelgestelde vragen

over Avery producten en software

Wat is de Avery Wizard?

De Avery Wizard voor Microsoft® is een gratis plug-in die je binnen Office® kunt installeren.  Zodra je de plug-in hebt geactiveerd krijg je stap voor stap uitleg hoe je adresetiketten, visitekaartjes of andere producten kunt maken.

De Avery Wizard werkt met Word®, Excel®, Access® en Outlook® en bevat alle bedrukbare templates van Avery.

LET OP!  De Wizard werkt alleen met Microsoft® Office® 2013 of een oudere versie. De Wizard is niet te gebruiken in combinatie met Office® 2016. Indien u gebruik maakt van Office® 2016, of als u verschillende software oplossingen van Avery wilt uitproberen, lees dan onze Software Overview om te bepalen welke software u moet hebben.

Welke versies van Microsoft Word zijn compatible met de Avery Wizard?

De Wizard werkt alleen met Microsoft® Office® 2013 of een oudere versie. De Wizard is niet te gebruiken in combinatie met Office® 2016. Indien u gebruik maakt van Office® 2016, of als u verschillende software oplossingen van Avery wilt uitproberen, lees dan onze Software Overview om te bepalen welke software het beste bij u past.

De Wizard stopt wanneer ik terugga naar Word. Wat moet ik doen?

Het kan voorkomen dat de Wizard stopt met werken als andere programma's tergelijkertijd openstaan. Om de sessie te hervatten kiest u voor de "Terug" knop in de Wizard, en klik daarna op "Volgende". U gaat nu terug naar het scherm waarin u zat voordat de Wizard was vastgelopen.