Snelkoppeling Design & Print

Hoe plaatst u een icoontje op uw bureaublad

Etikettensoftware Avery Design & Print online helpt u door het ontwerpproces om Avery producten elke keer weer succesvol af te drukken. Avery is gestopt met het aanbieden van een downloadbare versie van deze software. De onlineversie wordt zo frequent bijgewerkt met nieuwe producten, mogelijkheden en functies, dat wij vinden dat de desktop-versie niet meer van deze tijd is. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen concentreren wij ons daarom voortaan volledig op de online versie.

Als u toch graag het gemak heeft van een snelkoppeling waarmee u het etikettenprogramma direct kan openen vanuit uw bureaublad, leest u hierbij hoe u een icoon van Design & Print op uw desktop plaatst. U hoeft dan alleen nog maar te ‘dubbelklikken’ en het programma wordt onmiddellijk gestart zonder door onze website te hoeven navigeren.

software
software

Open uw internetbrowser

Klik op het icoontje dat u meestal gebruikt voor toegang tot internet (bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Internet Explorer).

Voer bovenaan de pagina in de adresbalk  www.avery.eu/print in om zoals altijd direct naar de Avery Design & Print pagina te gaan.

software

Versleep & Verplaats

Zorg ervoor dat uw browser-venster kleiner is dan het scherm van uw computer, zodat u het bureaublad achter de internetpagina (zoals de afbeelding hierboven) kunt zien. Klik op de linkermuisknop en houd vast op de blauwe knop ‘Start Design & Print’. Met de muisknop nog ingedrukt, sleept u deze knop naar uw bureaublad. De grijze knop (met rode kader hierboven) verandert in een icoontje wanneer u de cursor naar het bureaublad beweegt. Om de snelkoppeling te plaatsen, laat u de muisknop los wanneer het icoontje op het bureaublad staat.

software

Geef uw snelkoppeling een nieuwe naam


Standaard zal de nieuwe snelkoppeling "Start Design & Print" worden genoemd. Als u graag een andere naam wilt gebruiken, klik dan op uw rechtermuisknop wanneer u op het icoontje staat en klik op Eigenschappen. Vervolgens klikt u op de tab Algemeen en waar nu Start Design & Print staat, selecteert u deze tekst en overschrijft u deze met een naam van uw keuze. Klik op OK om op te slaan.

software

Klaar voor gebruik!

Als u voortaan etiketten wilt maken en afdrukken, kunt u simpelweg twee keer klikken op het icoon met de nieuwe snelkoppeling om Design & Print te openen. Wanneer u al een Avery-account heeft, kunt u inloggen om al uw opgeslagen projecten te zien of om alle .avery-bestanden die u hebt opgeslagen op uw computer te openen.

Wij hopen dat u met deze tip Design & Print nog makkelijker kunt openen.

Avery Design & Print Template Software
Onze gratis software bevat allerlei creatieve mogelijkheden om u te helpen met de perfecte opmaak en bedrukking van Avery producten, elke keer weer.
software

Klik hier om Design & Print te openen en voer de softwarecode van uw Avery product in om aan de slag te gaan.

> Start Design & Print
software

Neem eens een kijkje op één van onze sjabloongalerieën, selecteer een voorontworpen opmaak en pas aan naar keuze.

> Software inspiratie