Avery Design & Print Online

gratis software voor het beste ontwerp van uw etiketten

Zoals u mag verwachten van de marktleider op het gebied van bedrukbare etiketten, staat het gebruiksgemak van onze etiketten hoog in het vaandel bij Avery. Het ontwerpen van uw etiket maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Vandaar dat wij met Design & Print Online het u nu nog makkelijker maken. Recent hebben wij een nieuwe versie gelanceerd welke u nu nog meer ontwerpgemak biedt wanneer u kiest voor onze WePrint-service. Hierbij ontwerpt u zelf uw etiketten en drukken wij deze voor u. U ontvangt uw etiketten vervolgens netjes op het door u gewenste adres.

Hoe werkt Avery DPO8 uitleg en tips. Advies over etiketten printen, ontwerpen.

Design & Print Online

De eenvoudigste en snelste manier om uw etiketten te ontwerpen!

Of u nu een adresetiket, etiket voor een product, naambadge of een visitekaartje wilt ontwerpen, met Design & Print Online kunt u met een paar muisklikken uw product geheel naar wens ontwerpen. U heeft de mogelijkheid om een geheel eigen ontwerp te starten. Heeft u al een ontwerp? Deze kunt u uploaden in het online programma en aanpassen naar de maatvoering van het door u gewenste etiket. Heeft u een eerder project opgeslagen in de "Cloud" bij Avery? Door in te loggen op uw account kunt u de door u eerder opgeslagen projecten bekijken en opnieuw gebruiken. Bent u klaar met het ontwerpen van uw etiket dan heeft u de mogelijkheid om deze door ons te laten bedrukken of uw ontwerp met behulp van uw eigen printer op een reeds in uw bezit zijnde product te printen. 

Nu nog sneller uw etiket printklaar maken

Na het selecteren van de door u gewenste vorm en het materiaal heeft u drie keuzemogelijkheden:

 • Creëer uw eigen ontwerp
 • Upload uw eigen afbeeldingen 
 • Opnieuw gebruiken van opgeslagen ontwerpen / templates

Creëer uw eigen ontwerp:

Afhankelijk van het door u gekozen materiaal kunt u kiezen om de witte achtergrond van een door u te uploaden afbeelding transparant te maken. Dit is handig en noodzakelijk wanneer u bijvoorbeeld kiest voor Kraft papier, Goud, Zilver of Transparant materiaal. Vervolgens kunt u teksten, afbeeldingen, QR codes en barcodes invoegen. Ook kunt u kiezen voor de mailmerge functie waarbij u informatie uit Excel- bestanden kunt samenvoegen op een etiket (deze optie kunt u alleen gebruiken wanneer u zelf uw etiketten print). Het programma is geheel gratis te gebruiken voor onze Avery-klanten. Mocht u een vraag hebben over het ontwerpen van uw etiket schroom niet om ons te contacteren.

Upload uw eigen afbeeldingen:

Indien u voor deze optie kiest heeft u de mogelijkheid om uw eigen grafische bestanden te uploaden. Met de nieuwe update worden er nu nog meer bestandstypes ondersteund: .jpg, .png, .psd, .pdf, .ai, .tiff

Opnieuw gebruiken van opgeslagen ontwerpen / templates:

Gebruik eerder opgeslagen ontwerpen opnieuw. Desgewenst heeft u de mogelijkheid om ontwerpen aan te passen naar een andere vorm of formaat.

 

 

Een kleine opsomming van de verbeteringen

Dankzij de nieuwste update van onze ontwerpsoftware heeft u nu de mogelijkheid om:

 • Een witte kleur (in een achtergrond) van een eigen afbeelding transparant te maken. Ideaal en noodzakelijk indien u gekleurd of transparant materiaal wenst te gebruiken als basis voor uw etiket of sticker.
 • U heeft de mogelijkheid om transparante tekst aan uw ontwerp toe te voegen. Bijvoorbeeld wanneer u een metallic materiaal bestelt en u een gouden of zilveren tekst wenst te hebben. Kies een gekleurde vorm om het etiket te bedekken en selecteer vervolgens de transparante tekst. De transparante tekst krijgt dan vervolgens de kleur van het gekozen materiaal.
 • Nog meer mogelijkheden voor het creëren van QR codes en EAN codes
 • Een bredere ondersteuning van verschillende grafische bestandstypes.
 • Nu nog meer gratis ontwerpen en templates
 • Uitbreiding van mogelijkheden van gebogen teksten in uw ontwerp.
 • Afbeeldingen van Social media kunnen worden geïmporteerd 
 • Met de nieuwe upload mogelijkheid kunt u drukbestanden in één keer uploaden.

Vragen of problemen

Mocht u vragen hebben over het gebruik van onze gratis software of ondersteuning wensen bij het ontwerpen van uw etiket of sticker aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Ons telefoonnummer is +31 (0)33 720 07 20. Vanzelfsprekend kunt u uw vraag ook mailen naar [email protected]. Tijdens kantooruren bieden wij tegenwoordig ook de mogelijkheid om middels een live chat uw vraag aan ons te stellen.