Bieretiketten

Een overzicht van de geadviseerde afmetingen van uw etiketten voor de populairste types bierflessen

 

 

Geadviseerde afmetingen etiketten voor 25 cl (250ml) bierflesjes

Bierfles 25cl met rechthoekig etiket

Indien u gebruik maakt van 25cl flesjes met een lange hals voor het bottelen van uw bier. Wij raden u aan een etiket voor de voorzijde en een etiket voor de achterkant van de fles te bestellen  

Bestel nu
bierfles 25cl rechthoekig standaard-omwikkeld

Geschikt voor bierflesjes met een lange hals. U heeft de mogelijkheid om uw merk en alle andere details op één etiket te laten drukken

Bestel nu
bierfles etiket 25 cl ovaal 50x60 mm

Geschikt voor gebruik op 25cl (250ml) bierflesjes met een lange hals. U kunt dit etiket combineren met een rechthoekig etiket voor de achterkant van uw fles. 

Bestel nu

Geadviseerde afmetingen etiketten voor 33 cl (330 ml) bierflesjes

bierfles 33cl standaard rechthoekig etiket

Voor 33 cl (330 ml) bierflessen met een lange hals. Wij adviseren u om een etiket voor de voorzijde en de achterkant van de fles te bestellen

Bestel nu
Bierflesetiket 33cl rechthoekig omwikkeld

Voor 33cl (330 ml) bierflessen met een lange hals. U kunt uw merknaam, logo en alle benodigde informatie op één etiket laten drukken.

Bestel nu
bierflesetiekt 33cl ovaal

Voor 33 cl (330 ml) bierflessen met een lange hals. U kunt dit etiket combineren met een rechthoekig etiket voor de achterzijde van de fles.

Bestel nu
Bierfles 33cl type Steinie vierkant etiket

Voor 33cl (330ml) bierflessen van het type Steinie. Wij adviseren u een etiket voor de voorzijde en een etiket voor de achterkant van de fles te bestellen

Bestel nu
Bierflesetiket 33cl Steinie rechthoekig 200x60 mm

Voor 33cl (330 ml) bierflessen van het type Steinie. U kunt uw merknaam, logo en alle benodigde informatie op één etiket laten drukken.

Bestel nu
Bierfles etiket voor bierflestype Steinie rond 60 mm

Voor 33 cl (330ml) bierflessen van het type Steinie. U kunt een combinatie maken met een vierkant etiket voor de achterzijde van uw fles.

Bestel nu

Geadviseerde afmetingen etiketten voor 50cl (500ml) bierflessen

Bierfles etiket 50cl rechthoekig

Voor 50cl (500ml) bierflessen met een lange hals. Wij adviseren u om een etiket voor de voorzijde en de achterkant van de fles te bestellen

Bestel nu
Bierflesetiket voor 50cl bierflessen rechthoekig 200x100mm

Voor 50cl (500 ml) bierflessen met een lange hals. U kunt uw merknaam, logo en alle benodigde informatie op één etiket laten drukken.

Bestel nu
Bierflesetiket ovaal voor 50cl bierflessen

Voor 50 cl (500 ml) bierflessen met een lange hals. U kunt dit etiket combineren met een rechthoekig etiket voor de achterzijde van de fles.

Bestel nu

Geadviseerde afmetingen etiketten voor 75 cl (750 ml) bierflessen

Bierfles etiket voor 75 cl fles rechthoekig 100x150 mm

Voor 75 cl (750 ml) bierflessen met een lange hals. Wij adviseren u om een etiket voor de voorzijde en de achterkant van de fles te bestellen

Bestel nu
Bierflesetiket rechthoekig 240x150mm

Voor 75 cl (750 ml) bierflessen met een lange hals. U kunt uw merknaam, logo en alle benodigde informatie op één etiket laten drukken.

Bestel nu
Bierflesetiket ovaal 100x150 mm voor 750ml fles

Voor 75 cl (750 ml) bierflessen met een lange hals. U kunt dit etiket combineren met een rechthoekig etiket voor de achterzijde van de fles.

Bestel nu

Bier etiket maken
Of je nu gepersonaliseerde bierfles etiketten nodig hebt voor een verjaardag, bruiloft, retail verkoop, bedrijfsevenementen of als cadeautjes. Met de bierfles etiketten van Avery vallen jouw etiketten altijd op!

Overzicht bieretiket maken
Gebruik ons handige overzicht om een keuze te maken uit ons omvangrijke assortiment etiketten voor je bierflessen. In het hierboven te vinden overzicht vind je het meest voorkomende type flessen gerangschikt op volume. Hiermee kun je eenvoudig je eigen bier etiket ontwerpen. Staat jouw type bierfles er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht je een andere maat etiket wensen die niet in dit overzicht vermeld staat, kijk dan op onze pagina met bierflesetiketten.

Bier etiket ontwerpen
Wij adviseren je om een keuze te maken tussen (recycled) papier of witte folie als materiaal voor jouw bier etiket te maken. Indien je voor (recycled) papier kiest raden wij je aan om te kiezen voor een afwerking met een glans of een matte lak. Door te kiezen voor onze waterbestendige etiketten kun je ervan verzekerd zijn dat je etiketten mooi blijven zitten ook al wordt het etiket nat. Onze waterbestendige etiketten kunnen temperaturen aan van -40 graden Celsius tot 150 graden Celsius. Hierdoor kunnen ze makkelijk in de koelkast of diepvries geplaatst worden.

Bieretiket materiaal
Ieder bier etiket wordt gedrukt op polypropyleen. Dit zorgt voor de volgende eigenschappen van de etiketten:

  • Waterbestendig
  • Slijtvast
  • Bestand tegen krassen
  • Bestand tegen regen & zonlicht

Het transparante polypropyleen etiket als drager van jouw boodschap is onopvallend en is uitermate geschikt om te bedrukken met jouw vrijstaande, complexe, uniek gevormde logo’s met wellicht transparante elementen. We hopen dat je met behulp van deze tips eenvoudig zelf je bier etiket kan ontwerpen.

Indien je liever je eigen etiketten bedrukt met behulp van je printer, thuis of op kantoor, heeft Avery voor jou een uitgebreid assortiment etikettenvellen beschikbaar. Diverse materialen, vormen en afmetingen zijn hier online te verkrijgen.