Afneembare etiketten zonder lijmresten

Plakt stevig maar is ook gemakkelijk te verwijderen

Ergert u zich er ook steeds weer aan als er na het verwijderen van etiketten lijmresten achterblijven? Met de afneembare etiketten van Avery kan dat niet meer gebeuren. Het etiket laat zich makkelijk en schoon verwijderen. Als u producten van prijzen wilt voorzien of andere informatie kwijt wilt, dan zijn deze etiketten perfect voor u! Ze zijn ook uitermate geschikt om dossiers, lades of stellingen, of andere plekken waarvan de inhoud regelmatig wijzigt, van opschriften te voorzien. 

Avery afneembare kantoor etiketten zonder lijmresten bij verwijdering
Waterbestendige Avery afneembare kantoor etiketten zonder lijmresten bij verwijdering

Gebruik de afneembare etiketten van Avery Zweckform voor een optimaal resultaat

  • Betrouwbare hechting
  • Laten zich heel makkelijk weer verwijderen
  • Geen lijmresten

Ons assortiment aan afneembare etiketten vindt u hier

Gekleurde Avery afneembare kantoor etiketten zonder lijmresten bij verwijderen

Ideaal voor tijdelijke en/of gekleurde markeringen

Tegenwoordig worden we dagelijks geconfronteerd met veranderingen waar vaak hoge kosten en grote inspanningen mee gemoeid zijn. Dankzij de afneembare etiketten van Avery Zweckform is het echter geen probleem om altijd up-to-date te blijven. Deze veelzijdig etiketten, te gebruiken bijv. voor uw archief of voor tijdelijke mededelingen - zijn precies wat u nodig heeft. De kleurige organisatie-etiketten zijn ideaal voor het snel markeren van orders of transparante insteekmappen (of L-mappen) en het prioriteren van uw projecten.

Ons assortiment omvat rode, gele, groene en blauwe organisatie-etiketten.

Avery afneembare kantoor etiketten zonder lijmresten bij verwijderen

Afneembaar zonder resten achter te laten

Ergert u zich er ook steeds weer aan als er na het verwijderen van etiketten lijmresten achterblijven?

Met de afneembare etiketten van Avery Zweckform kan dat niet meer gebeuren. Het etiket laat zich makkelijk verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Ze zijn ook uitermate geschikt om dossiers, lades of stellingen, waarvan de inhoud regelmatig wijzigt, van opschriften te voorzien. Als dat nodig is, kan het etiket altijd worden vervangen. En omdat ze absoluut geen beschadigingen aan uw artikelen achterlaten, zijn de etiketten ook geschikt voor het markeren van deuren of apparatuur.

Avery prijsetiketten

Makkelijk te corrigeren hechtpositie

Als u producten van prijzinformatie wilt voorzien of andere informatie kwijt wilt, dan zijn deze etiketten perfect voor u!

Geen nood als tijdens het plakken de eerste poging mislukt. En ook niet als u het etiket verkeerd of een beetje scheef hebt geplakt. Omdat de eerste indruk altijd beslissend is, wilt u er natuurlijk voor zorgen, dat uw prijsetiket er netjes uitziet.

En het mooie daaraan is:

Dat u het prijsetiket weer heel makkelijk en zonder achterblijvende resten kunt verwijderen. In ons assortiment zitten prijsetiketten die u met een prijstang kunt aanbrengen en losse etiketten.

De afneembare prijsetiketten vindt u hier