Etiketten voor thuis

Bedrukbare zelfklevende etiketten voor het hele huis

Thuis, in de keuken of woonkamer, of zelfs in de garage, u kunt op heel wat plekken in huis etiketten gebruiken. Om maar een paar toepassingen te noemen: potten jam, plastic dozen met eten, brieven, cadeaus, schoolschriften, potten met spijkers, schroeven en bouten...

Ideapage_Etiketten voor thuis

Voor dit alles biedt Avery® u tal van handige producten die u via uw pc thuis kunt bedrukken of gewoon met de hand kan beschrijven

Zo kunt u zelf t-shirts voor u kinderen bedrukken met onze T-shirt transfer papier. Leuk voor bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje.

Maak unieke etiketten voor op glas of potjes, dan weet u voortaan wat er in de potjes zelfgemaakte jam of bakjes met moeren en bouten in uw garage zit.

Voor de schoolschriften van uw kinderen drukt u hun favoriete patroon af op een A4-vel en laat ze dit uitknippen

Als u uw eigen wijnen, likeuren en oliën van een persoonlijk tintje wilt voorzien of een fles als geschenk wilt aanbieden, gebruikt u de flesetiketten die inclusief software en sjablonen worden geleverd.

Gebruik voor persoonlijke etiketten gratis de software Avery Design & Print. U krijgt stap-voor-stap aanwijzingen, vanaf het maken tot het afdrukken van de etiketten!