Druk al uw digitale foto's zelf af

Avery® biedt u de keuze uit verschillende soorten FOTOPAPIER dat u direct kunt bedrukken met uw eigen inkjetprinter. Het fotopapier is verkrijgbaar in A4- en 10x15-formaat, in glanzend of mat papier. Druk al uw mooie momenten af om ze in een fotolijstje te plaatsen, ze aan anderen te geven of ze zorgvuldig in een fotoalbum te bewaren.

Avery fotopapier om te printen
Avery fotopapier om te printen

Standaardfotopapier

De technische term voor dit papier is ‘castcoating’ of ‘harscoating’ en over het algemeen is het minder dan 230 g/m² zwaar. Dit papier bestaat uit verschillende lagen, waardoor uw drukwerk een glanzende uitstraling krijgt, onmiddellijk droogt en veel kleurcontrast bevat.  De inkt wordt opgenomen in een polymeerlaag en geblokkeerd door een tweede laag polyethyleen. Het materiaal is meteen droog. Dit papier is geschikt voor het afdrukken van alledaagse foto's, vakantiefoto's, foto's van vrienden, enz.

boot

Premium fotopapier

De technische term voor dit papier is ‘nanoporeus’ of ‘microporeus’ en over het algemeen is dit een van de zwaarste soorten fotopapier (> 250 g/m²). Dit papier lijkt sterk op het traditionele fotopapier, maar heeft een rugbekleding waarmee de stijfheid en waterbestendigheid verbeteren. De kleuren zijn scherp, intens en diep met een absolute helderheid, een versterkt contrast en het papier is meteen droog. Dit papier wordt aanbevolen voor liefhebbers van mooie foto's (macro, zwart-wit) of voor bijzondere foto's (plechtigheden, geboorte, portretten, enz.)