Zeg het aardig

Pictogrammen helpen bij aanwijzingen. Zo geeft u aanbevelingen hoe te handelen zonder daarbij opdringerig te zijn. De vlot te begrijpen symbolen zijn zodoende dus net zo geschikt als informatieve aanwijzingen en gebodstekens. Maak in uw bedrijf effectief gebruik van de mogelijkheden die u zo geboden worden.

Printbare gebodsymbolen op Avery etiketten voor aangeven regels
Printbare gebodsymbolen op Avery etiketten voor aangeven geslacht

Ons advies: zorg voor aanwijzingen

Pictogrammen helpen bij aanwijzingen, maar visualiseren ook effectief de geboden. Alleen op een subtielere manier dan met verbodstekens. Pictogrammen zijn daarom overal geschikt waar u mensen een bepaalde handeling wil toestaan of verbieden. De symbolen zijn ideaal om oversteekplaatsen voor voetgangers of de weg naar het toilet aan te geven. Of als u bijvoorbeeld wilt wijzen op een fotografeerverbod. In dit geval heeft het pictogram de functie van een gebodsetiket. In ieder geval zijn gebodsetiketten in uw bedrijf een belangrijke aanwijzing voor medewerkers en bezoekers. Maak gebruik van de mogelijkheden die u hebt om servicegericht te communiceren en de veiligheid te waarborgen.

sign

Gemakkelijk zelf pictogrammen afdrukken

Zo kunt eenvoudig aanwijzingen geven voor binnen en buiten. Alles wat u daarvoor nodig hebt, is te vinden bij Avery Zweckform: gratis pictogrammen voor de belangrijkste toepassingsgebieden en de software Avery Design & Print waarmee u gebodsetiketten eenvoudig zelf kunt vormgeven en afdrukken. En dat gaat in combinatie met de weerbestendige etiketten zelfs heel snel. De software maakt het door u gewenste pictogram automatisch passend voor het door u gekozen etiket. U kunt uw gebodsetiket direct afdrukken of vooraf nog wijzigingen aanbrengen aan de lay-out.