Overduidelijk uw eigendom

Er zijn genoeg belangrijke redenen te bedenken om uw eigendom goed te markeren: bijvoorbeeld vanwege boekhoudkundige redenen, maar ook vanwege de bescherming van uw bezittingen en goederen tegen diefstal. Afdrukbare etiketten hebben duidelijk bewezen hier geschikt voor te zijn. Deze maken het mogelijk een eenvoudige en efficiënte en daarbij werkzame markering te maken van uw inventaris en eigendom.

Avery eigendomsetiketten voor beheren inventaris
Avery eigendomsetiketten voor beheren inventaris

Inventarisetikettering schept duidelijkheid

Voor een professioneel beheer van uw eigendom is een regelmatige inventarisatie noodzakelijk. Juist bij vele mobiele activa gaat dit gepaard met veel moeite en kosten. Bijvoorbeeld omdat in de inventaris apparaten vervangen of afgedankt worden. Een professionele markering van uw eigendom helpt u echter om hier het overzicht te houden. En dat bespaart tijd voor de volgende inventarisatie.

Maar het markeren van laptops, handgereedschap en dergelijke is ook vanuit een ander oogpunt de moeite waard. In geval van verwisseling, bijvoorbeeld op een bouwplaats of na diefstal, is er direct duidelijkheid over wie de eigenaar is. Vooral wanneer u bij de markering gekozen hebt voor niet-verwijderbare zelfklevende etiketten.

Avery eigendomsetiketten voor beheren inventaris

De jouwe? De mijne! Eigendom eenvoudig markeren.

Maak het uzelf zo gemakkelijk mogelijk bij de markering van uw inventaris en eigendom. Onze gratis software biedt u talloze sjablonen voor het eenvoudig samenstellen van etiketten. Voorzie deze na de keuze van het ontwerp simpel van uw logo en/of uw bedrijfsnaam en het inventarisnummer. De aanpassing van de lay-out op het etiket van uw keuze wordt vervolgens automatisch door de tool uitgevoerd. U hoeft alleen het afgewerkte etiket op het desbetreffende object te plakken.

Voor professionele inventarismarkering hebben de permanente type-aanduiding etiketten en niet-verwijderbare etiketten van Avery zich in het bijzonder bewezen. Ze bieden u de mogelijkheid van een duurzame en zekere markering van uw inventaris