Maak uw eigen T-shirts en meer!

Textielfolie - Opstrijkfolie - T-shirttransfers

Met Avery® T-shirt transfer kunt u creatief aan de slag om textiel zelf te personaliseren. Of u nu een teamuitstraling wilt creëren, kleding een eigen stijl mee wilt geven, kussens of tassen wilt decoreren of iemand een persoonlijk cadeau wilt geven, onze transfers maken van gewoon textiel iets unieks! 

Deze textielfolie is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met eenvoudige instructies. Met onze gratis Design & Print Software maakt u de mooiste creaties die u vervolgens eenvoudig opstrijkt. Het materiaal geschikt voor diverse wasbeurten!

Avery T-shirt transferpapier voor bedrukken van textiel met strijkijzer

Volg het stappenplan

Stap 1: Aan de slag

Ga naar Avery Design & Print Online. Klik op Starten om aan de slag te gaan.

Stap 2: Selecteer uw product

Zoek uw product  door het productnummer in te voeren of door een categorie en productomschrijving te selecteren. Alle producten hebben een productnummer op de verpakking. Het is belangrijk dat u de juiste productcode selecteert voor de lichte of donkere textiel T-shirt transfer. Klik op Volgende.

Stap 3: Selecteer een ontwerp

Kies uit een aantal kant-en-klare sjablonen of kies de blanco sjabloon als u uw eigen ontwerp wilt maken.  

Avery T-shirt transferpapier voor bedrukken van textiel met strijkijzer

Stap 4: Uw T-shirt aanpassen

Instructies: Als u een afbeelding of foto wilt toevoegen, gebruikt u de werkbalk aan de linkerzijde om de tekst op te maken en het lettertype, de tekengrootte en kleur te wijzigen.  Als u uw eigen afbeelding op het T-shirt wilt plaatsen, klikt u op Afbeelding toevoegen en vervolgens op Uit bestand. Blader naar de afbeelding en voeg deze in. U kunt de positie en grootte van de afbeelding indien nodig wijzigen. Klik op Volgende.

Stap 5: Draaien en afdrukken

Klik op Uw project afdrukken om een afdrukvoorbeeld van het ontwerp weer te geven. De afbeelding wordt automatisch op de lichte textiel T-shirt transfer gedraaid omdat de afbeelding een gespiegelde afbeelding is. Dit is niet nodig bij een donker textiel T-shirt transfer.

Stap 6: Afdrukken en voltooien

Voordat u de afbeelding gaat afdrukken, moet u een testafdruk op papier maken om te controleren of het ontwerp u bevalt. Volg de instructies in de verpakking om ervoor te zorgen, dat de afbeeldingen goed op het T-shirt wordt aangebracht.

Voor vragen over deze handleiding, kunt u ons e-mailen: [email protected] of de Avery consumentenservice bellen op het nummer 0800 099 33 90.