Geen kans voor gevaren

Rode cirkel met een rode balk op een witte achtergrond en een pictogram van de na te laten handeling - een verbodsteken. Hoewel soms gezien als betuttelend, zijn deze veiligheidstekens toch uiterst nuttig. Want zij geven verboden weer voordat er schade optreedt. Vooral op de werkplek is veiligheidssignalering daarom onontbeerlijk.

Avery verbodsetiketten voor in het magazijn of productielocatie
Avery verbodsetiketten voor in magazijn of productielocatie

Bescherming van mens en eigendom

Roken in de vergaderzaal, het gebruik van mobiele telefoons in het ziekenhuis, onbevoegde toegang tot een beveiligde productieruimte: vele handelingen in de openbare ruimte, in de gezondheidszorg en in bedrijven zijn ongewenst. Omdat er een directe bedreiging voor de veiligheid van mens en eigendom vanuit gaat. Wie mobiel belt in het ziekenhuis kan levensbedreigende storingen van medische controleapparatuur veroorzaken. Of het betreden van steriele ruimtes leidt in het ergste geval tot een volledig productie-uitval. Bescherm uzelf, uw medewerkers, uw bedrijfswaarden en materieel eigendom daarom effectief. Maak daarvoor eenvoudig gebruik van de bekende verbodsetiketten om gevaarlijke situaties te voorkomen. En met Avery Zweckform heeft u ze altijd bij de hand wanneer ze nodig zijn.

Avery verbodsetiketten voor in magazijn of productielocatie

In een paar stappen naar meer veiligheid

Uw weg naar een veiligheidsetiket dat aan de normen voldoet, is korter dan u denkt: maak eenvoudigweg gebruik van onze gratis software Avery Design & Print. Selecteer hier het product van Avery dat u wilt afdrukken. Voor verbodsetiketten adviseren wij u onze weerbestendige polyester-etiketten. Van de gratis sjablonen selecteert u vervolgens dat ontwerp van een verbodsteken dat u nodig hebt. Pas de lay-out van het etiket indien nodig nog aan en druk het dan af. En u houdt het door u gewenste verbodsetiket al in uw handen.