Zelf visitekaartjes maken

Tips en advies over het maken van Avery business cards

Avery visitekaartjes voor bedrijven en zzp'ers

Voordelen van Avery visitekaartjes

U bent net op kantoor en een van de account managers van het bedrijf stapt bij u binnen. Zijn visitekaartjes zijn op en hij heeft ze meteen nodig voor een lunch met nieuwe klanten. Tien minuten later vertelt een manager u dat morgen een nieuwe medewerker begint en meteen visitekaartjes nodig heeft. En als klap op de vuurpijl heeft een onlangs gepromoveerde werknemer dringend visitekaartjes met haar nieuwe functie erop nodig, liefst vandaag nog. Met Avery Quick & Clean™ visitekaartjes en Avery Design & Print online bent u in staat binnen enkele minuten nieuwe en professionele visitekaartjes te maken.

Met Quick&Clean™ Business Cards kunt u rechtstreeks vanaf uw printer professionele, scherp gesneden visitekaartjes van hoge kwaliteit produceren. De zware kwaliteit papier van de visitekaartjes hebben scherpe randen en geen perforatie. Hierdoor zien ze eruit als professioneel bedrukte kaartjes. Bovendien kunt u zowel de achterzijde als de voorzijde bedrukken. Wanneer u kaartjes bij een drukker bestelt, bent u gewoonlijk gebonden aan een minimale bestelhoeveelheid (over het algemeen 250 visitekaartjes) en moet u doorgeven welke informatie op de kaartjes moet worden afgedrukt (op elk kaartje wordt dezelfde informatie afgedrukt). Met de Quick&Clean™-visitekaartjes van Avery® hebt u de flexibiliteit om zoveel visitekaartjes af te drukken als u nodig heeft. U kunt ze afdrukken wanneer u wilt en u kunt ze op elk moment wijzigen. Hiermee bespaart u veel geld, afval en tijd.

 

Avery visitekaartjes voor bedrijven en zzp'ers

Tips voor het maken van de visitekaartjes

Bent u er klaar voor om uw eigen visitekaartjes te maken? Hier volgen enkele tips voordat u aan de slag gaat:

Houd het eenvoudig:

“Kies een eenvoudig ontwerp bij het maken van nieuwe visitekaartjes. Gebruik niet meer dan twee verschillende lettertypen, tenzij u jarenlang ervaring hebt”.

Neem de belangrijkste gegevens op:

Het logo moet opvallen, maar het visitekaartje moet ook voldoende ruimte hebben om alle noodzakelijke contactgegevens, zoals het adres van uw bedrijf, uw e-mailadres, fax- en mobiele telefoonnummer, in een leesbare tekengrootte te bevatten.

Wees consistent:

Als uw bedrijf al een ontwerp en logo voor visitekaartjes heeft, kunt u zelf gemakkelijk visitekaartjes bijmaken. Houd u daarbij wel aan de richtlijnen van het bedrijf.

En kijk eens bij de kant-en-klare online Avery®-sjablonen Avery Design & Print Online. Die zijn gratis. U hoeft niets te downloaden en ze werken zowel onder Windows als op een Mac. U krijgt stap-voor-stapaanwijzingen, zodat u snel zelf professioneel ogende kaartjes kunt maken!

Eco Friendly
Visitekaartjes C32015-25 Inhoud: 200 Kaarten / 25 Vellen
85 x 54 mm
200 Kaarten / 25 Vellen
Inkjetprinter
Eco Friendly
Visitekaartjes C32010-25 Inhoud: 250 Kaarten / 25 Vellen
85 x 54 mm
250 Kaarten / 25 Vellen
Inkjetprinter, Laserprinter, Kopieerapparaat
Eco Friendly
Visitekaartjes C32028-10 Inhoud: 80 Kaarten / 10 Vellen
85 x 54 mm
80 Kaarten / 10 Vellen
Inkjetprinter