Veiligheid boven alles

Op het werk, thuis of onderweg, overal loeren er gevaren. Vele ervan blijven voor ons oog verborgen. Des te belangrijker is het de bron van gevaren duidelijk aan te geven. U kunt waarschuwingsetiketten naar behoefte eenvoudig zelf snel vormgeven en afdrukken - en zo helpt u doeltreffend ongevallen te voorkomen.

Avery waarschuwingsetiketten voor magazijn of productielocatie

Wijs duidelijk zichtbaar en helder op gevaren

In het magazijn, bij de productie en op de werkplaats, op bouwplaatsen of bij reinigingswerkzaamheden. Daar waar gevaren dreigen, is het raadzaam om daarvoor te waarschuwen. Bijvoorbeeld het zwarte uitroepteken in een rechthoek, dat als een algemeen waarschuwingsteken op mogelijke gevaren wijst. Maar wat te doen als u het passende waarschuwingsteken niet direct bij de hand hebt? Druk het eenvoudigweg zelf af. Alles wat u daarvoor nodig hebt is een sjabloon voor het gewenste waarschuwingsteken en de weerbestendige folie-etiketten van Avery.

Avery waarschuwingsetiketten voor magazijn of productielocatie

Let op! Produceer eenvoudig zelf waarschuwingsetiketten.

Heeft u snel een waarschuwingsetiket nodig? Of moet u regelmatig onherkenbaar geworden waarschuwingstekens vervangen? Bijvoorbeeld ter waarschuwing van heftrucks in uw magazijn? Maak uw werk voortaan gemakkelijk. Gebruik de gratis software van Avery. Deze biedt u de juiste waarschuwingssjablonen voor de meest voorkomende gevaarlijke situaties - uiteraard conform de geldende normen. Kies in de software eenvoudig de gewenste waarschuwing en gebruik een weerbestendig folie-etiket van Avery. Bewerk het sjabloon nu naar behoefte en druk uw waarschuwingsetiket af. Zo heeft u snel een zelfklevend, uiterst duurzaam waarschuwingsetiket bij de hand dat van scheurvast en waterbestendig polyester is, en u zowel binnen als buiten kunt gebruiken.