HA HA 1 april!

U ben beetgenomen door AVERY ;-)

Wees niet teleurgesteld. Onze labels zijn niet magisch, maar misschien kent u al hun geheimen nog niet! Bekijk ze hieronder en let op, u zult nog steeds verrast zijn!

aprilgrap
mini-naametiketten

Labels voor pennen

Nee, er zijn nog geen penetiketten met spellingscorrectie. Daarentegen bevat ons assortiment wel interessante pennenetiketten van flexibel materiaal die u helpen om uw schrijfgerei of dat van uw kinderen niet langer kwijt te raken. Als u dan toch nog ergens een pen laat slingeren, staat er in ieder geval uw naam op waardoor hij weer ‘terugbezorgd’ kan worden! 

> Ontdek echte penetiketten
Kleuren blauw/groen: RESMI30G
Kleuren roze/paars: RESMI30F

 

 Avery zelfklevende naambadges voor evenementen

Badges die voldoen

Onze zelfklevende badges veranderen niet van kleur wanneer uw stemming verandert, maar ze zijn bedrukbaar in elke gewenste kleur en plakken uitstekend zonder uw kleding te beschadigingen. Bovendien kunt u ze na gebruik ook weer makkelijk verwijderen.

> Duurzame etiketten waar meer van gevraagd wordt

Visitekaartjes

Visitekaartjes die indruk maken

Vindt u het jammer dat u van onze visitekaartjes geen origami kunt vouwen? Onze business cards zijn van rand tot rand èn tweezijdig te bedrukken, waardoor er voldoende ruimte overblijft voor uw creativiteit! Heeft u liever hulp bij het ontwerpen? Bekijk dan eens onze voorontworpen designs die u uiteraard eenvoudig zelf kan voorzien van uw eigen gegevens en logo.

> Visitekaarten in drukwerkkwaliteit

Stickers

Eetbare stickers...

Onze stickers kunt u niet eten! Echter deze stickers zijn wel onmisbaar in de keuken. Ideaal om uw potten met etenswaren praktisch te organiseren en er uw planken efficiënt mee in te richten.

> Meer voor in de keuken

Fotopapier

Makkelijk thuis foto’s afdrukken

Tenzij u een fotobewerkingsprogramma heeft waarmee u beelden kunt manipuleren,  wordt met ons papier gewoon het originele fotobestand afgedrukt. De kwaliteit van ons fotopapier spreekt voor zich! Wist u dat wij u wèl etiketten kunnen aanbieden die VERDWIJNEN! Zodra ze in aanraking komen met water lossen ze op. Heel praktisch om wek- of voorraadpotten, glazen, flessen en andere voorwerpen opnieuw te gebruiken en van een andere inhoud te voorzien.

> Fotopapier van topklasse