Veelgestelde vragen

Antimicrobiële beschermfolie & etiketten Etiketten Kaartproducten Prijstangen Snijmachines T-shirt Transfers Tabbladen - bedrukbaar

Als u gebruik maakt van Design & Print Online verwijzen wij in eerste instantie naar de vraag 'Ik heb problemen met het afdrukken met Avery Design & Print Online. Hoe kan ik mijn project correct afdrukken?' in de sectie gewijd aan Design & Print Online. Hier zijn ook enkele tips om uw visitekaartjes correct af te drukken zonder dat de teksten/afbeeldingen verschuiven:

Avery visitekaartjes worden gemaakt van dik papier, het is daarom ook nodig de printerinstellingen aan te passen naar zwaar papier.

- Bij inkjetprinters  kiest u bijvoorbeeld "Speciaal inkjetpapier" of "Mat fotopapier".

- Bij laserprinters kiest u 'Dik papier'.

Dit zorgt er voor, dat het papier beter door de printer wordt opgepakt en verschuivingen voorkomt.

Controleer of uw product geschikt is voor uw specifieke printer (laser of inkjet). De compatibiliteit is aangegeven op de voorkant van de verpakking en op uw vellen. Controleer de instellingen van uw printer.  Voor etiketten en dik papier, moet u altijd de juiste instellingen voor etiketten, karton, zwaar materieel, enz, selecteren. Voor glanzend visitekaartjes selecteert u  "Glossy fotopapier' in de printerinstellingen van uw printer.

Als het product alleen "inkjet" aangeeft, dan is het stellig af te raden om ze in een laserprinter te gebruiken. De printer en het vel kaartjes kunnen beschadigd raken.

Avery biedt Quick & Clean visitekaartjes met gladde randen, voor inkjet-of laserprinters, die aan beide zijden kan worden bedrukt. Deze kaarten zijn ideaal voor aanvullende informatie, zoals een routebeschrijving, beknopte informatie over de producten of diensten, woonadres of om informatie in een andere taal te communiceren. Alle dubbelzijdig bedrukbare visitekaarten, bijvoorbeeld Artikelnummer C32016-10, worden geleverd met een gebruiksaanwijzing. Alle andere kaarten zijn niet dubbelzijdig bedrukbaar.

De meeste Avery visitekaartjes worden geleverd op vellen van 10 visitekaartjes waarbij elke kaart de kaart ernaast raakt. Het is dus niet mogelijk om tot de rand te bedrukken. Avery maakt ook visitekaartjes voor gebruikers die een gehele afbeelding op hun visitekaartjes willen afdrukken. Deze worden geleverd op vellen van 8 kaartjes waarbij de kaartjes elkaar niet raken. Hier kan wel de fullbleed-afdukcapaciteit worden benut.