Veelgestelde vragen

Antimicrobiële beschermfolie & etiketten Etiketten Kaartproducten Prijstangen Snijmachines T-shirt Transfers Tabbladen - bedrukbaar

Een snijmachine, die niet goed snijdt, kan de randen van de vellen papier vouwen, scheuren of rafelen, wordt niet meer geslepen of rolt niet meer. Als de machine nog onder de garantie valt, kunt u contact opnemen met de Consumentenservice op 0800-0993390 of een mail sturen aan [email protected] voor een nieuw mes of een nieuwe snijkop.

Avery papiersnijders en rolsnijders zijn gemaakt voor het snijden van gewoon papier.  Hoewel u er ook ander materiaal mee kunt snijden, adviseren we u (en alleen hier geven wij garantie op) met onze snijmachines alleen papier met de opgegeven specificaties te snijden.

Als uw machine is nog  onder de garantie valt, neem dan contact op met onze klantenservice per email naar [email protected] om uw bestelling te plaatsen. Uw machine moet dan wel geregistreerd zijn (d.m.v. terugzenden vand e registratiekaart), of u moet (een kopie van) het aankoopbewijs kunnen overleggen.

Dat hangt ervan af waar het papier scheurt of wordt gevouwen. Als dit aan de kant van de hendel gebeurt, kunt u proberen het papier onder de beveiliging te plaatsen en daar stevig op te drukken zodat het papier niet kan verschuiven. Duw het mes langzaam en met lichte druk naar binnen richting de rand en duw het met een snelle beweging omlaag. Als het mes te langzaam naar beneden wordt geduwd, wordt het papier mogelijk slecht gesneden. Als het aan de kant van het scharnier wordt gevouwen of scheurt, moet het mes worden vervangen. Neem contact op met de Consumentenservice ([email protected]).

De basis van de compacte rolsnijder is niet groot genoeg om de 148,5 mm te snijden die nodig is voor A5. U hebt een A4- of A3-papiersnijder nodig voor een ander Avery-papierformaat.

Misschien geeft de snijkop niet mee, rust de roterende snijder op de rand of snijdt deze in de druklager. Het is mogelijk dat de snijkop rond de geleiderail draait.  Controleer of het mes is vastgelopen, wat kan gebeuren als de papiersnijder wordt overbelast.  In dat geval verwijdert u de schroeven aan één kant van de geleiderail en daarna de twee schroeven aan de onderkant van de zijvorm, waarna het mes weer loskomt.  Maak de schroef aan de andere kant van de geleiderail los en plaats het roterend mes zo dat het over de rand van het vaste mes op het basisblad hangt.  Plaats de zijvorm en schroeven terug. Nu moet de papiersnijder weer goed functioneren.  Als het roterend mes is beschadigd, moet de snijkop worden vervangen.  U moet dan ook de druklager vervangen. Voor meer hulp hierbij kunt u een mail sturen aan [email protected]