Maak uw eigen etiketten voor desinfecterende handgel
Desinfecterende handgels, schuim en sprays

Ontwerp en bestel uw eigen professionele etiketten voor desinfecterende handgel

Avery heeft een uitgebalanceerd assortiment materialen welke ideaal zijn om toe te passen als etiket op flessen en dispensers met desinfecterende handgel. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit en uw etiket wordt professioneel bedrukt en afgewerkt. De etiketten worden geleverd op SRA4 vellen.

Wanneer u desinfecterende handgel verkoopt is het van groot belang om, conform de regelgeving, duidelijk de ingrediënten van het product te vermelden. U kunt hiervoor een etiket op de achterzijde van uw verpakking plaatsen. Hier kunt u ook instructies met betrekking tot het veilg gebruik van het product op vermelden. Een goed ontworpen en bedrukt etiket geeft uw klanten het gevoel dat zij het juiste product hebben.

Gebruik onze ontwerptool om eenvoudig een ontwerp te uploaden of ontwerp zelf een geheel nieuw etiket.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in

Toepassingen

Voeg duurzame vochtbestendige etiketten toe aan uw voedingsmiddelen om informatie te geven over voedingswaardes, ingrediënten en om uw product er nog beter uit te laten zien.

Etiketten voor dranken

Etiketten voor ginflessen, bierflessen, koffie, waterflessen, wijnflessen en nog veel meer. Kijk hier voor meer meer voorbeelden

wp_nl_cosmetica

Maak uw lotions, essentiële oliën en andere schoonheidsproducten onweerstaanbaar met strak ontworpen, oliebestendige etiketten.