Vape etiketten
Ontwerp professionele etiketten voor vape producten

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor vapes en e-liquid producten

Wilt u gepersonaliseerde etiketten voor uw vapes en e-liquids? Wij helpen diverse  vape-producenten aan professioneel bedrukte etiketten om aan vapes toe te voegen. Of u nu een gepersonaliseerd etiket aan de voorkant van uw verpakking wilt toevoegen of een etiket met uw logo aan een verpakking wilt toevoegen, bekijk ons ​​assortiment voor de mogelijkheden. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment rechthoekige etiketten. Kijk vooral naar de 45 x 12 mm die perfect is voor de veel voorkomende dunne buis van een vape. Hier passen ingrediënten en productinformatie op. Mocht u meer ruimte nodig hebben dan hebben wij ook grotere rechthoekige etiketten voor u beschikbaar.

Indien u op zoek bent naar een sterk en professioneel etiket, kijk dan eens naar onze gepersonaliseerde 'waterbestendige' etiketten. Deze zijn permanent klevend en geweldig en beschadigen dus niet op het moment dat men het product in de broekzak of handtas bewaard. De inkt hecht zich goed op dit materiaal. Neem contact met ons op als u een sample wilt uitproberen. Wij sturen het u graag toe.

Indien u uw ontwerp klaar heeft, maak dan uw eigen volledig gepersonaliseerde  vape labels. Doe online inspiratie op voor lettergroottes of -types, stem ze af op uw merk en onthoud dat eenvoudig en duidelijke informatie het beste is als het gaat om labelontwerp. Zodra het ontwerp van uw label klaar is, uploadt u en selecteert u uw labeltype. Bel ons als u vragen heeft over onze ontwerp- of printservice, we weten dat het soms verwarrend kan zijn.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

wp_nl_ingredienten_en_supplementen

Een bijzonder populaire toepassing. Ontwerp en bestel een etiket voor uw verpakkingen met ingrediënten en supplementen.

wp_nl_glazen-pot

Eenvoud siert als het gaat over het etiketteren van glazen potten.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Waterbestendig materiaal is bestand tegen temperatuurschommelingen en chemicaliën

wp_nl_baardolie

Met het plaatje compleet met het juiste etiket. De juiste uitstraling en herkenbaarheid van uw product zijn van groot belang.