Gepersonaliseerde ordners
Blijf het hele jaar georganiseerd met onze betrouwbare ordners
  • Perfect voor het plannen van een bruiloft of een babyshower, het maken van een handleiding of zelfs het schrijven van een receptenboek
  • Onze bindringen met hefboommechanismes zijn duurzaam, gelamineerd en gemaakt van een betrouwbaar slijtvast materiaal
  • Kies uit een hoogwaardige glanzende of een matte afwerking om uw op maat gemaakte ontwerp aan te vullen
  • Creëer het perfecte ontwerp door uw eigen afbeelding te uploaden
  • Onze ordners kunnen maximaal 500 vel (100 g / m2) bevatten, zodat u nooit een tekort aan ruimte krijgt
  • Geleverd in slechts 3-5 werkdagen, of zelfs sneller als u voor onze express service kiest

Als het gaat om organisatie, zijn er maar weinig betere opties dan één van onze vertrouwde ordners. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar de capaciteit van de hefboom van 65 mm biedt een geweldige manier om grote hoeveelheden papieren documenten bij elkaar te houden, zodat niets verloren gaat of achterblijft.

Onze ordners zijn niet alleen ideaal voor gebruik op kantoor, maar ze zijn ook handig voor andere doeleinden. Veel klanten gebruiken onze ordners voor het plannen van een bruiloft of babyshower, het maken van een handleiding of het schrijven van een receptenboek.

Het voordeel van onze minimale bestelhoeveelheid is dat u elke ordner echt uniek kan maken. De hoge afdrukkwaliteit is gegarandeerd en brengt uw ontwerp tot leven, terwijl de beschermende matte of glanzende coating ervoor zorgt dat deze het hele jaar door levendig blijft.

Onze online software staat vol templates waar u doorheen kunt bladeren en waar u gebruik van kunt maken. Als u zich super creatief voelt, kunt u met een blanco canvas beginnen en uw creativiteit de vrije loop laten.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in

Ontwerp en bestel online uw gepersonaliseerde ringbandmappen en Avery WePrint zal deze, professioneel full-colour gedrukte mappen op het door u gewenste adres afleveren.