Bedrukte losse transparante stickers
Bedrukte losse stickers zijn ideaal om uit te delen voor promotionele doeleinden

Ontwerp uw eigen losse transparante stickers en laat deze professioneel afdrukken 

Wilt u uw eigendommen, computers, notebooks of zelfs uw auto een persoonlijk tintje geven met losse transparante plastic stickers? U bent op de juiste plaats! Dit zijn ultraresistente etiketten die speciaal zijn ontworpen om een lange tijd mee te gaan. Ze vormen zich naar alle ondergronden, zijn scheurvast en perfect bestand tegen kou, vocht en vettige stoffen.

Onze losse stickers van transparant materiaal zijn ideaal als u uw flessen wilt personaliseren of als u eenvoudig wilt opvallen met een transparante achtergrond. Door een transparante zelfklevende sticker toe te voegen, ziet uw verpakking er bijna uit alsof deze niet is geëtiketteerd, wat geweldig is om bepaalde ontwerpen extra te laten opvallen.

Om de kleuren van uw losse stickers extra mooi voor de dag te laten komen , brengen we een eerste laag wit aan op de print. Wees voorzichtig, vergeet niet om de witte achtergrond van uw digitale grafische bestand te verwijderen om het ​transparante effect van uw sticker te behouden! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een ​​matte of glanzende afwerking toe te voegen om de kwaliteit van de print te beschermen.

Wilt u geen transparant materiaal? Geen zorgen, met onze gratis online ontwerpsoftware kunt u kiezen uit onze andere beschikbare materialen, zoals losse witte vinyl stickers. U zult, zonder twijfel, de sticker vinden die voldoet aan uw behoeften. Ga nu aan de slag, u zult zien dat het heel eenvoudig is!

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice.