Etiketten maken

Met Design & Print Online is dat eenvoudig ongeacht welk apparaat u gebruikt

Avery Design & Print online etikettensoftware helpt u door het ontwerpproces om snel en eenvoudig  Avery producten met succes te bedrukken. In dit huidige tijdperk van slimme technologie hebben we onze software zo aangepast dat u het op al uw apparaten kunt gebruiken of dit nu via desktop, tablet of mobiele telefoon is.  

Er is geen download of installatie nodig! Ontdek hier de verschillende manieren waarop u etiketten gratis kunt ontwerpen en afdrukken!

WIST U DAT?

  • Een half miljoen mensen in Europa Avery Design & Print gebruikt!
  • En er in 2017 al 2,8 miljoen projecten zijn afgedrukt met deze software.
software

Avery Design & Print Online

software

Wij zijn ervan overtuigd dat Avery Design & Print u de beste gebruikerservaring biedt als het gaat om het printen van Avery producten. Om onze software zo eenvoudig mogelijk te maken en alle functies steeds weer te actualiseren, werken wij samen met eersteklas software-experts.
Onze nieuwste versie is compatibel met Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Edge en Opera browsers voor pc's, Macs en tablets. Wij zijn bovendien verheugd te kunnen aankondigen dat wij in april 2018 een nieuwe versie zullen uitbrengen die tevens op mobiele telefoons werkt.

"Ik kon niet geloven hoe briljant de online Avery Design & Print software en sjablonen zijn! Ze hebben mij uitstekend geholpen en het resultaat ziet er zeer professioneel uit. De software is erg gebruiksvriendelijk, zelfs voor degenen die niet zo handig met de computer zijn. Ik zou er zelfs geld voor over hebben. Bovendien zal ik Avery producten en software zeker aan anderen aanraden."
-Michelle, Coventry

Klaar om te proberen? 

> Klik hier om Design & Print te starten

Design & Print Mobile

software mobile

U kunt Avery producten ook met uw smartphone creëren en afdrukken via Avery Design & Print. 

En hiervoor hoeft u niets te doen! Onze software zal meteen achterhalen via welk formaat scherm u toegang krijgt tot Design & Print en zal het scherm dienovereenkomstig configureren. Als u een apparaat heeft dat kleiner is dan 6 inch wordt u direct naar de mobiele versie van Design & Print geleid, die geoptimaliseerd is voor touchscreens.

Avery Design & Print Tablet App

software

De afgelopen paar jaren heeft Avery een stand-alone tablet-versie van Design & Print gehad.

Nu kunt u direct online werken via Design & Print die touch compatibel is, waardoor het niet langer nodig is om een aparte applicatie te downloaden. Navigeer eenvoudigweg naar Design & Print op de Avery website of klik hier vanaf uw tablet.

 

Avery Design & Print Desktop-versie

software

Als u onze desktop-versie van Design & Print in het verleden heeft gedownload en al een poosje niet meer heeft gebruikt, adviseren wij u om direct over te schakelen naar onze online versie. De desktop-versie kan niet meer gedownload worden, omdat deze software vanaf 2019 niet meer ondersteund en ge-update wordt. Met onze focus op de online versie zijn wij beter in staat de beste kwaliteit van onze software te waarborgen.

Alle ontwerpen die u gemaakt heeft in de desktop-versie, kunnen worden geopend in Avery Design & Print Online. En, als u uw projecten eerder in een Avery-Account heeft opgeslagen, ziet u ze allemaal online!

Als u het prettig vond om een snelkoppeling van de Avery software op uw bureaublad te hebben, kunt u er zelf één creëren. Klik hier om de snelkoppeling op uw bureaublad te plaatsen zodat u het Avery Design & Print Online programma direct kunt openen.

Als u vragen heeft over uw Design & Print desktop-versie of wanneer u advies wilt over onze online software, neem dan gratis contact op met onze Consumentenservice: 0800 099 33 90 voor Nederland en 0800 725 01 voor België.

Avery Design & Print Template Software
Onze gratis software bevat allerlei creatieve mogelijkheden om u te helpen met de perfecte opmaak en bedrukking van Avery producten, elke keer weer.
software

Klik hier om Design & Print te openen en voer de softwarecode van uw Avery product in om aan de slag te gaan.

> Start Design & Print
software

Neem eens een kijkje op één van onze sjabloongalerieën, selecteer een voorontworpen opmaak en pas aan naar keuze.

> Software inspiratie