Verhuizen? Gebruik etiketten voor meer efficiëntie!

Door op elke verhuisdoos een duidelijk etiket te plakken weet u precies wat er in welke de doos verstopt is en waar deze heen moet in het nieuwe huis. Dat scheelt een hoop gesleep van ruimte naar ruimte. Bovendien houdt u kostbare spullen goed in het oog. Een goede voorbereiding en organisatie schelen u veel kostbare tijd en stress!

Etiketten voor verhuisdozen
Etiketten Avery voor thuis en verhuizen

Etiketten van te voren printen

Om het inpakken en verhuizen echt goed te laten verlopen kunt u van te voren al uw etiketten maken op uw eigen printer. Voor alle Avery etiketten zijn Word-templates beschikbaar waarmee u makkelijk de teksten op de etiketten kunt krijgen en vervolgens de etiketten kan printen. Ook kunt u gebruik maken van de gratis Avery Design & Print Online software. Dit programma is erg eenvoudig in gebruik en geeft een stuk meer ontwerp en personaliseringsmogelijkheden bij het maken van uw etiketten.

Verhuizen etiketten doos organiseren

Welke etiketten kunt u het beste gebruiken?

Denk vooraf na over het soort etiketten dat u nodig heeft!  Wilt u etiketten die geschikt zijn voor alle type printers en geschikt zijn voor vele toepassingen, kies dan voor onze universele etiketten. Of gebruikt u liever afneembare etiketten, zodat u de dozen opnieuw kunt gebruiken?

Heeft u verhuisdozen geleend of zijn ze al heel oud en wilt u de oude etiketten bedekken? Dan zijn onze niet doorschijnende BlockOut™ etiketten perfect voor u.

Avery Etiketten op rol voor verhuizen

Één voor één etiketten printen

Heeft u een thermische etikettenprinter? Dan bent u wellicht meer geïnteresseerd in onze etiketten op rol. Dan kunt u on-the-spot per verhuisdoos uw etiket printen. Deze labels zijn 100% compatibel met een Dymo® LabelWriter™ en/of Seiko® Smart Label Printer èn software. Beschikbaar in permanent en afneembaar klevend, niet doorschijnend en ultra-sterk foliemateriaal.

Avery handbeschrijfbare etiketten

Handbeschrijfbare etiketten

Met onze handbeschrijfbare etiketten moet het etiketteren van de verhuisdozen ook wel lukken! In de handige kleinverpakking zitten meerdere velletjes etiketten zodat iedereen die helpt met inpakken en verhuizen altijd een etiket voorhanden heeft.

Bekijk onze handige etiketten voor verhuizen!

Universele A4 etiketten geschikt voor alle type printers
Etiketten voor alle type printers en vele toepassingen
etiketten op rol
Blanco etiketten voor etikettenprinters
Avery afneembare etiketten zonder lijmresten bij verwijdering
Verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten
Avery handbeschrijfbare plakbare etiketten
Ideaal voor thuis of kantoor! Met de hand te beschrijven