Tips voor een georganiseerd (thuis)kantoor

Ontdek hoe u gemakkelijk orde bewaart op uw bureau en op kantoor. Lees de handige tips van Avery!

Door op te ruimen, wordt uw hoofd leger en kunt u zich beter focussen op andere zaken. En zo maakt u weer ruimte voor nieuwe dingen!

Avery heeft verschillende producten om u te helpen het overzicht te houden, zowel op kantoor als thuis. Laat u inspireren!

Een georganiseerd kantoor met Avery etiketten
Orderrugetiketten maken Avery organiseren

Praktisch archiveren loont!

Niet alleen bij het opzoeken, maar ook bij het verwerken van nieuwe post en inkomende documenten heeft u profijt van een ordelijk opbergsysteem. Overzicht geeft een goed gevoel en creëert rust in uw dagelijkse werk! Een verzorgd archief werkt bovendien plezieriger dan een flodderig mapje of een overvol bureau.

Bekijk hier hoe u een professioneel archief kunt opzetten en ordners professioneel kunt bedrukken met hergebruik van bestaande ordners of mappen.

Ontdek welke Avery ordnerrugetiketten het beste passen bij uw werkstijl.

Afneembare etiketten van Avery

Afneembaar klevend; perfect voor een tijdelijke markering

Handig in gebruik vooral als u informatie kortstondig wilt identificeren. Onze afneembare etiketten zijn verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten en verplaatsbaar op diverse oppervlakten. Super flexibel en ideaal voor tijdelijke toepassingen zoals korte projecten, prijzen of voorraad!

Avery handbeschrijfbare etiketten

Ideaal voor het ordenen van uw documentatie en spullen

Vind uw dossiers sneller en gebruik onze mini-etiketten. Tevens zeer geschikt voor het markeren van kleine voorwerpen. Schrijft u liever of heeft u zo snel geen PC/mobiel of printer bij de hand? Dan zijn de handbeschrijfbare etiketten in kleinverpakkingen ideaal. Past het beter uw etiketten professioneel op te maken, gebruik dan onze bedrukbare mini-etiketten op A4-vel? Aan u de keus!

Afneembare gekleurde Avery etiketten

Een goede kleurcodering springt direct in het oog

Vertrouwelijk! Met kleur maakt u visueel snel onderscheid tussen verschillende documenten. Handig bij het organiseren van verschillende projecten, prioriteiten en gewichtigheid. Met Avery heeft u legio mogelijkheden op het gebied van gekleurde etiketten. Laat u inspireren.

Markeringspunten van Avery in verschillende kleuren en afmetingen

Markeringspunten om iets snel in kaart te brengen.

Onze kleurrijke stippen zijn enorm breed inzetbaar. Ze zijn ideaal om direct overzicht te krijgen in (vakantie)planningen, kalenders en landkaarten. Ook kunt u ze gebruiken als sorteermiddel bij uw opruimklus. U gebruikt per categorie een andere kleur. Bijvoorbeeld rood voor weggooien, groen voor houden en geel voor weggeven. Deze markeerpunten kunnen tevens worden ingezet om tijdelijk af te prijzen of een kortingssysteem in te voeren. Iets dergelijks kun u ook doen om snel prioriteiten aan projecten mee te geven. De mogelijkheden zijn legio.

Avery etiketten voor CD's en CD hoesjes

Opslag van digitale gegevens

Met Avery kunt u ook snel cd’s en andere opslagmedia personaliseren. Ideaal voor presentaties, afbeeldingen en muziek. Overzichtelijk voor eigen gebruik, maar ook zeker een aanrader om weg te geven. Heel professioneel om aan uw klanten, relaties en familie of vrienden te overhandigen. U laat zo beslist een goede indruk achter en uiteraard is een aantrekkelijk uitziende omslag met uw data ook altijd weer eenvoudiger terug te vinden.

Orderrugetiketten Avery
Voor alle gangbare ordners
Avery afneembare etiketten zonder lijmresten bij verwijdering
Verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten
Permanent klevende gekleurde Avery etiketten
Voor wat extra kleur op kantoor of thuis!
Avery handbeschrijfbare plakbare etiketten
Ideaal voor thuis of kantoor! Met de hand te beschrijven