Kerstetiketten

Hoe maak ik de mooiste etiketten voor mijn kerstkaarten? Lees onze tips!

Begin december is het weer de tijd dat veel mensen beginnen met de voorbereidingen van het versturen van hun kerstkaarten. Naast het updaten van de adressenlijst en het vinden van een mooie kaart moeten ook de etiketten weer worden klaargemaakt. Op deze pagina vindt u handige informatie over het maken en afdrukken van etiketten, het importeren van adressenbestanden én het gebruiken van speciale kerstontwerpen voor uw kerstpost.

Etiketten voor kerstkaartenvan Avery
Hoe werkt Avery DPO8 uitleg en tips. Advies over etiketten printen, ontwerpen.

Algemene tips over het printen van etiketten

Is het al weer even geleden dat u voor het laatst etiketten heeft geprint? Lees dan onze speciale pagina met handig software en printadvies. Dan weet u zeker dat de kerstetiketten goed uit de printer komen!

Niet A4 formaat etiketten printen. Hoe print ik Avery A5, A6 etiketten

Ontwerp uw etiketten voor Kerst met Avery Design & Print

De makkelijkste manier om zelf uw kerstetiketten te ontwerpen en te printen is door gebruik te maken van de gratis etikettensoftware Avery Design & Print Online.

Is deze software-oplossing nog helemaal nieuw voor u? Geen probleem! Dit net vernieuwde programma is makkelijk in gebruik, helemaal gratis en u hoeft er niks voor te installeren.

Bekijk de speciale Design & Print Online pagina voor meer informatie over deze software.

 

Kerst etiketten adressen importeren

Adressen toevoegen

Één voor één of met een adressenbestand!

Met Avery Design & Print Online is het erg eenvoudig om zelf adressen toe te voegen. Dit kan door één voor één de adressen in te voeren (als u bijvoorbeeld maar een klein aantal kerstkaarten gaat versturen) of door een bestaand adressenbestand te importeren. Deze laatste optie is vooral handig als u grote aantallen etiketten moet aanmaken. Lees de uitgebreide uitleg over het importeren van de adressen (mail merge) als u niet precies weet hoe u dit moet doen.

Etiketten Avery kerst ontwerpen

Unieke kerstontwerpen voor uw etiketten

Het is al erg leuk om een mooie kerstkaart uit te zoeken en die te versturen naar vrienden, familie of uw zakelijke relaties. Maar door het toevoegen van leuke kerstontwerpen op het etiket springt uw kerstpost er echt uit.

Met de gratis Avery etikettensoftware Design & Print Online heeft u ongekende ontwerpmogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van de vele kant-en-klare kerstontwerpen of zelf foto’s, teksten en afbeeldingen toevoegen. Zo maakt u uw kerstkaarten wel heel speciaal!

Inspiratie nodig? Bekijk onze speciale kerstpagina vol met leuke kerstontwerpen.

Heeft u een andere vraag over het ontwerpen en printen van uw etiketten voor Kerst? U kunt ook altijd terecht bij onze Consumentenservice.