Bent u al klaar voor Kerst?

Alles ter inspiratie voor de feestdagen

Ideaal om cadeaus, versieringen en uw post te voorzien van super coole kerstdesigns. Kerstmis is een drukke tijd met veel voorbereidingen, maar met het uitgebreide assortiment van Avery, de feestelijke designs en Avery Design & Print software maakt u snel en eenvoudig de mooiste kerstetiketten. Zo vallen uw kerstkaarten, geschenken en decoraties nog meer op! 

Vier kerst met Avery etiketten
Vier kerst met Avery etiketten en inspiratie

Etiketten voor al uw kerstkaarten

Tips om het juiste etiket voor uw kerstpost te vinden

Het krijgen van kerstkaarten is iets heel bijzonders en een prachtige traditie. Een persoonlijke boodschap betekent iets speciaals, zowel privé als zakelijk. Het is een mooi moment om goede wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen of even terug te kijken op het afgelopen jaar. In het ruime assortiment adres- en verzendetiketten van Avery vindt u altijd een label dat past bij uw specifieke kerstpost.

De collectie van Avery biedt tevens een groot aanbod etiketten die voorzien zijn van de unieke QuickPEEL™ technologie. Deze etiketten zijn heel eenvoudig van het rugvel te verwijderen waardoor de verwerking nog sneller gaat. Ideaal voor het versturen van grote aantallen!

Transparante etiketten zijn perfect voor gekleurde enveloppen, omdat ze eenmaal opgeplakt haast onzichtbaar lijken. Onze  BlockOut™ etiketten verbergen daarentegen oude tekst volledig, zodat u verpakkingen makkelijk kunt hergebruiken.

Vier kerst met Avery etiketten

Voor u van Avery

Feestelijke naamkaartjes

De glanzende etiketten van Avery zijn uitermate geschikt om snel zelf geschenkstickers met uw eigen ontwerp te maken. En heeft u er wel eens aan gedacht om visitekaartjes als naamkaartjes voor uw cadeaus te  gebruiken? Bedruk de kaartjes en maak een gaatje in de hoek met een perforator of schaar en steek er een decoratief lint doorheen. Zo ziet uw kerstgeschenk er extra feestelijk uit en maakt u zeker een verpletterende indruk.

Alle Avery producten zijn gratis online te ontwerpen en te bedrukken met Avery Design & Print online. U heeft een ruime keuze uit verschillende kant-en-klare designs en natuurlijk kunt u ook makkelijk zelf een foto importeren of een eigen ontwerp maken. Wanneer u direct een naam op het etiket print, is het meteen duidelijk voor wie het geschenk is.

kerst advies

Geef uw geschenken de X-factor

Met gepersonaliseerde etiketten

Cadeaus maakt u nog persoonlijker met onze etiketten.

Het hoeft echt niet lang duren en het is ook helemaal geen gedoe om snel zelf etiketten het maken die persoonlijk zijn! Met onze software kiest u een voorontworpen sjabloon als u snel een kerstetiket wilt hebben. Met “Aanpassen” kunt u er gauw een eigen draai aangeven. Tevens heeft u wel de vrijheid om nog eigen elementen toe te voegen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een blanco ontwerp welke u gemakkelijk kunt voorzien van een geheel eigen creatie. Met “Toepassen op alle” of “Eén keer toepassen” kunt u een vel etiketten met 1 ofwel meer ontwerpen opmaken.

En bent u klaar, dan zijn deze etiketten niet alleen leuk voor pakketjes, maar ook voor lekkernijen en als decoratie op de kersttafel. Wat dacht u van een prikkertje voorzien van een etiket met eigen kerstgroet of een persoonlijk wijnetiket of om weg te geven als u op bezoek gaat. Zo maakt u uw gift pas echt uniek.

Ga direct naar Avery Design & Print Online

 

Kerst stickers op rol Avery

Decoratieve stickers op rol

Versieren in een handomdraai

Wilt u snel cadeaus, kaarten, uitnodigingen of kersdecoraties personaliseren? Deze stickers helpen u bij het knutselen en versieren. De kerststickers zijn verpakt in een praktisch dispenserdoosje, waaruit u steeds één sticker kunt uitnemen die onmiddellijk klaar is voor gebruik. De stickers geven uw decoraties een eigentijdse uitstraling. U heeft keuze uit diverse motieven met goud of zilverafwerking in papier of transparante folie. Dus voor elke gelegenheid en smaak zit er wel iets bij. Het assortiment bevat ook stickers die u kunt beschrijven. Handig om direct een naam op het cadeau te zetten.

We raden deze producten aan!

Ideaal voor tijdens de kerstperiode:

Eco Friendly
Verzendetiketten L7168-100 Inhoud: 200 Etiketten / 100 Vellen
199,6 x 143,5 mm
200 Etiketten / 100 Vellen
Laserprinter
Eco Friendly
Visitekaartjes C32011-25 Inhoud: 250 Kaarten / 25 Vellen
85 x 54 mm
250 Kaarten / 25 Vellen
Inkjetprinter, Laserprinter, Kopieerapparaat
Adresetiketten J8563-25 Inhoud: 350 Etiketten / 25 Vellen
99,1 x 38,1 mm
350 Etiketten / 25 Vellen
Inkjetprinter
Stickers op rol 56829
Papier
meerkleurig
Ø 38 mm