Plaquevormige etiketten

Een groot assortiment zelfklevende plaque vormige etiketten!

Plaque vormige etiketten kopen voor elke gelegenheid en iedere behoefte! Je kunt kiezen om gebruik te maken van onze Print service. Hierbij ontwerp je zelf het etiket of de stickers en wij drukken het voor je af met onze professionele printer.  Laat je creativiteit de vrije loop!

wp_nl_ plaque_tortillla_chips

Een opvallende vorm die vrijwel op alles te gebruiken is. Onze plaquevormige etiketten zijn onze meest decoratieve etiketkeuze omdat ze een luxe uitstraling toevoegen aan een breed scala van producten.

De plaquevorm straalt het gevoel uit vintage, klassiek en sierlijk te zijn. Dit is de reden waarom het etiket zo goed past op wijnflessen of andere producten die 'gerijpt' zijn. Als je hebt besloten om ons prachtige plaquevormige etiket te gebruiken, kun je ons crème-witte papier met structuur toevoegen, wat een extra vleugje klasse aan jouw product zal toevoegen.

Ontwerp je plaquevormige etiketten

Maak je eigen plaquevormige etiketten

Je kunt jouw plaquevormige etiketten gemakkelijk aanpassen met behulp van onze gratis ontwerpsoftware. Je kunt beginnen met een blanco sjabloon of een van onze gratis templates aanpassen. Als je alleen jouw logo of een ontwerp dat je al hebt voltooid wilt afdrukken, uploadt je gewoon jouw ontwerp en volg je de stappen.

De populairste toepassingen voor plaquevormige etiketten

Ontwerp nu
wp-nl_koekjes
Ontwerp nu
Ontwerp nu
pet-rectangle-3x5-clearfilm
Ontwerp nu

Informatie over plaquevormige etiketten

Wij bieden plaquevormige etiketten aan in drie verschillende maten: 40x40mm, 50x50mm en 60x60mm. De etiketten zijn eenvoudig aan te brengen en worden geleverd op A4 vellen. Onze plaquevormige etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder papier, plastic, transparant, gouden en zilveren opties. Ons uitgekiende productieproces in combinatie met een snelle verzending zorgt ervoor dat jij jouw etiketten binnen 3-5 werkdagen ontvangt. 

Avery man in werkplaats

Hoe kan ik plaquevormige etiketten gebruiken?

Onze plaquevormige etiketten zijn onze meest decoratieve etiketkeuze omdat ze een luxe uitstraling toevoegen aan een breed scala van producten. Of je nu een bruiloft organiseert of een speciaal iemand wil bedanken, onze plaquevormige etiketten zijn een creatieve manier om een ​​wijnfles een uitstraling van hoge kwaliteit mee te geven. Naast wijnflessen zien plaquevormige etiketten er ook fantastisch uit op dozen en potten. 

Er zijn tal van materialen en afwerkingen om uit te kiezen die plaquevormige etiketten waterbestendig maken, waardoor ze ideaal zijn voor andere producten, zoals handgemaakte cosmetica en zeecontainers. Onze etiketten kunnen van begin tot eind volledig worden aangepast om jouw product tot leven te brengen.

Lees onze blog

Liniaal om zelf af te drukken
Avery heeft een breed assortiment aan milieuvriendelijke producten, zoals etiketten van 100% gerecylcled papier, karton en FSC etiketten
blog-rightlabelmaterial_3000x1134-1024x387
CMYK-vs-RGB_low-res_