Plat ovale etiketten

Een groot assortiment zelfklevende plat ovale etiketten!

Plat ovale etiketten kopen voor elke gelegenheid en iedere behoefte! Je kunt kiezen om gebruik te maken van onze Print service. Hierbij ontwerp je zelf het etiket of de stickers en wij drukken het voor je af met onze professionele printer.  Laat je creativiteit de vrije loop!

WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten

Deze uniek gevormde etiketten zijn ideaal te gebruiken voor het merken van kaarsen, flessen en cadeauverpakkingen. Onze plat ovale etiketten vormen een trendy alternatief voor traditioneel gevormde etiketten en zorgen, net als gewone ovale labels, voor een sterke visuele herkenbaarheid van jouw merk. Van pittige tomatenchutneys tot bramenjam en eigengemaakte honing, ze zijn een duidelijke favoriet onder onze klanten met huisgemaakt eten. Vooral van klanten die hun producten verpakken in potten. Met een groot bedrukbaar oppervlak, zijn onze platte ovale etiketten een perfecte manier om jouw klant het verhaal achter jouw merk te vertellen.

Ontwerp je plat ovale etiketten

Maak je eigen plat ovale etiketten

Je kunt jouw plat ovale etiketten gemakkelijk aanpassen met behulp van onze gratis ontwerpsoftware. Je kunt beginnen met een blanco sjabloon of een van onze gratis templates aanpassen. Als je alleen jouw logo of een ontwerp dat je al hebt voltooid wilt afdrukken, uploadt je gewoon jouw ontwerp en volg je de stappen.

De populairste toepassingen voor plat ovale etiketten

Ontwerp nu
wp-nl_koekjes
Ontwerp nu
wp_nl_papieren_vierkante_etiketten_kruiden
Ontwerp nu
Ontwerp nu

Informatie over plat ovale etiketten

Wij bieden plat ovale etiketten aan in drie verschillende maten: 50x37mm, 64x47mm en 90x70mm. De etiketten zijn eenvoudig aan te brengen en worden geleverd op A4 vellen. Onze plat ovale etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder papier, plastic, transparant, gouden en zilveren opties. Ons uitgekiende productieproces in combinatie met een snelle verzending zorgt ervoor dat jij jouw etiketten binnen 3-5 werkdagen ontvangt. 

Avery man in werkplaats

Hoe kan ik plat ovale etiketten gebruiken?

Onze etiketten kunnen een essentieel marketinginstrument zijn voor startups. Plat ovale etiketten zijn vooral een geweldige vorm voor het vermelden van ingrediënten. Verder zijn onze plat ovale etiketten goed te gebruiken voor producenten van zelfgemaakte jam, honing, bier en wijn. Ook staan de etiketten geweldig op flessen, potten en dozen. 

Lees onze blog

Liniaal_0
Duurzaam boom
Verschillende materialen
RGB vs CMYK