Veelgestelde vragen

over Avery producten en software

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt betalen met een creditcard of betaalrekening via PayPal,  iDeal, Klarna, Bancontact, Google Pay en Apple Pay.

Wij accepteren MasterCard, Maestro, Visa en American Express.

Kan ik veilig betalen?

Ja, Wij nemen beveiliging uiterst serieus en gebruiken de meest actuele beveiligingssystemen voor het afhandelen van online betalingen. We slaan uw creditcardgegevens nooit op op één van onze computers.

Ik krijg foutmeldingen wanneer ik mijn betalingsgegevens invoer. Wat doe ik verkeerd?

Zorg ervoor dat zowel de naam als het factuuradres correct zijn. Tenzij u een bevestigings-e-mail ontvangt van uw bestelling, wordt uw creditcard niet belast.

Is de BTW inbegrepen in mijn aankoop?

Alle gepresenteerde prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Op alle aankopen is 21% BTW van toepassing. Bij het afrekenen wordt de BTW automatisch in rekening gebracht voor alle aankopen.

NB: Wanneer u een geldig Nederlands of Belgisch BTW-nummer invoert, komt u in aanmerking voor een BTW-tarief van 0%. Bij het afrekenen voert u dan een correct BTW-nummer in.

Ik heb geprobeerd mijn bestelling te betalen, maar heb geen bevestigingsmail ontvangen. Is de bestelling bevestigd?

Wanneer u geen bevestigingsmail hebt ontvangen, gaan wij ervan uit dat er een fout is opgetreden en dat de bestelling niet is vrijgegeven. Voer uw bestelling opnieuw in.

Als dezelfde fout zich opnieuw voordoet, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we kunnen achterhalen wat er aan de hand is.