Veelgestelde vragen

Accountregistratie en Inloggen Betaling Levering Ondersteuning Probleem oplossen Retouren

U kunt betalen met een creditcard of betaalrekening via PayPal,  iDeal, Klarna, Bancontact, Google Pay en Apple Pay.

Wij accepteren MasterCard, Maestro, Visa en American Express.

Ja, wij nemen beveiliging van gegevens uiterst serieus en gebruiken de meest actuele beveiligingssystemen voor het afhandelen van online betalingen. We slaan uw creditcardgegevens nooit op.

Zorg ervoor dat zowel de naam als het factuuradres correct zijn. Tenzij u een bevestigings-e-mail ontvangt van uw bestelling, wordt uw creditcard niet belast.

Alle gepresenteerde prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Op alle aankopen is 21% BTW van toepassing. Bij het afrekenen wordt de BTW automatisch in rekening gebracht voor alle aankopen.

NB: Wanneer u een geldig Nederlands of Belgisch BTW-nummer invoert, komt u in aanmerking voor een BTW-tarief van 0%. Bij het afrekenen voert u dan een correct BTW-nummer in.

Wanneer u geen bevestigingsmail hebt ontvangen, gaan wij ervan uit dat er een fout is opgetreden en dat de bestelling niet is vrijgegeven. Voer uw bestelling opnieuw in.

Als dezelfde fout zich opnieuw voordoet, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we kunnen achterhalen wat er aan de hand is.