Gepersonaliseerde etiketten voor lippenbalsem & lipgloss
Ontwerp en bestel eenvoudig en voordelig uw etiketten

Ontwerp en bestel eenvoudig en voordelig uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor lippenbalsem en lipgloss producten.

Bestel op maat gemaakte lipbalsem- en lipglosslabels van Avery WePrint
Of het nu gaat om het personaliseren van lippenbalsem en lipgloss-tubes, blikjes, potten of kuipjes voor verkoop in de detailhandel, geschenken, marketing, promoties of feestartikelen, wij hebben het juiste maat- en stijllabel om uw product extra op te laten vallen. Ook geweldig om te gebruiken als attentie voor bruiloften, liefdadigheidsevenementen, bedrijfsfeesten, conferenties en meer. Verpak gewoon uw lippenbalsems of lipgloss in uw favoriete verpakking en breng de op maat gemaakte etiketten aan met uw merk, logo, geur en ingrediëntinformatie. Kies een rechthoekig formaat om rond uw lippenbalsem of lipgloss tube te kleven of een klein rond label voor de boven- of onderkant van uw blik of pot. Verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, materialen en afwerkingen.

Zorg ervoor dat u uw labels aanbrengt als laatste stap bij het maken van uw lippenbalsem. Voordat u lippenbalsem of lipgloss-label aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat de vulling volledig is afgekoeld en dat de tube op kamertemperatuur is. Indien gekoeld, verwijder de buisjes en laat ze op kamertemperatuur komen voordat u etiketten aanbrengt. Als uw lippenbalsem nog warm is, zorg er dan voor dat de tubes op kamertemperatuur zijn gekomen voordat u de labels aanbrengt. Maak de lippenbalsemhulzen grondig schoon om ervoor te zorgen dat de verpakking vrij is van was, olie, pluisjes of stof die de hechting van het etiket kunnen beïnvloeden. Zorg ervoor dat u sterke druk uitoefent bij het aanbrengen van uw labels en let goed op gebieden met overlapping.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

wp_nl_desinfecterende_handgel

Avery heeft een uitgebalanceerd assortiment materialen welke ideaal zijn om toe te passen als etiket op flessen en dispensers met desinfecterende handgel.

wp_nl_beauty_rond

Voeg extra waarde toe aan uw product met een fantastisch etiket. Zorg voor herkenbaarheid en informeer uw klanten over bestandsdelen en gebruik.

wp_nl_cosmetica

Maak uw lotions, essentiële oliën en andere schoonheidsproducten onweerstaanbaar met strak ontworpen, oliebestendige etiketten.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Dit duurzame witte polypropyleen etiket is permanent klevend, eenvoudig aan te brengen en waterbestendig