Ontwerp uw eigen etiketten voor chocolade producten
Voeg iets extras toe aan uw chocolade producten

Bent u een startende ondernemer of bent u op zoek naar een oplossing om uw chocolade producten te voorzien van etiketten. Of u nu de verpakking van uw producten of de wikkel van chocoladerepen wilt voorzien van uw logo bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers binnen de Benelux met het ontwerpen en professioneel bedrukken van etiketten die hun producten een nog betere uitstraling geven. Of u nu uw producten online verkoopt of op een regionale markt of in een winkel, wij hebben voor u het juiste etiket. U kunt uw etiketten voor chocolade compleet naar eigen inzicht vormgeven. Onze etiketten zijn uitermate geschikt voor het communiceren van logo's, ingrediënten en commerciële boodschappen welke u wilt delen met uw klanten.

Wij adviseren u om eens te kijken naar onze papieren etiketten. Wanneer u chocolade geschenken, repen of bonbons maakt, worden deze vaak als ambachtelijk producten gepresenteerd. In dat geval raden wij u aan om onze bruine kraftpapieren etiketten te bekijken. Deze lichtbruine kleur is erg populair vanwege de ambachtelijke uitstraling die het uw producten meegeeft. Bij deze etiketten drukken wij met extra inkt om er zeker van te zijn dat uw ontwerp er stralend uit komt te zien. Ook crèmekleurige etiketten met structuur geven uw producten een premium uitstraling. Deze etiketten worden ook veel op wijnflessen toegepast.

Mocht u vragen hebben over materialen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben van al onze materialen gratis stalen beschikbaar die wij u graag toesturen. Op die manier kunt u kijken welk materiaal het beste bij uw product past. Wij nemen ook kleinere bestellingen in behandeling dus een eventuele testorder kunt u eenvoudig plaatsen. Indien u tevreden bent kunt u dan de totale order bestellen.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

wp_nl_glazen-pot

Eenvoud siert als het gaat over het etiketteren van glazen potten.

Etiketten voor Honingpotten

Laat uw honingpotten stralen met duurzame etiketten die kunnen worden schoongeveegd zonder uw ontwerp aan te tasten.

wp_nl_ingredienten_en_supplementen

Een bijzonder populaire toepassing. Ontwerp en bestel een etiket voor uw verpakkingen met ingrediënten en supplementen.

Olie & azijn etiketten

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde olie & azijn etiketten

wp_nl_jam

Ontwerp uw eigen jam etiketten

wp_taart_en_cakes

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor op taarten en cakes.

wp_nl_papieren_vierkante_etiketten_kruiden

Ontwerp en bestel uw eigen etiketten voor uw kruiden en specerijen

wp_nl_horeca_disposables

Ontwerp uw eigen etiketten voor horeca disposables

wp-nl_koekjes

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor uw koekjes

wp_nl_kunststof_potten

Ontwerp uw eigen etiketten voor kunststof potten

wp_nl_kaas

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor op kaas