Ontwerp uw eigen etiketten voor kunststof potten
Make your plastic look fantastic

Ontwerp uw eigen etiketten voor kunststof potten

Onze professionele etiketten kunnen volledig bedrukt worden volgens uw ontwerp. Diverse klanten nemen contact met ons op omdat ze op zoek zijn naar etiketten voor kunststof potten. Een belangrijk criterium is of de kunststof potten worden blootgesteld aan water. In het geval dat de kunststof potten worden ondergedompeld in water, ijs of veel in contact komen met vocht, raden wij aan om voor waterbestendig materiaal te kiezen voor uw etiketten. Dit is het meest duurzame materiaal en is bestand tegen de elementen zonder dat deze los komt van de ondergrond of dat de inkt doorloopt (vriezer, oven, ijs). Ter informatie al onze materialen zijn permanent klevend op kunststof oppervlakken en zijn hiermee een goede oplossing voor de lange termijn.

In het geval dat uw kunststof potten niet worden ondergedompeld in water maar wel in contact komen met water kunt u ook kiezen voor transparant of kunststof materiaal. Deze twee materialen zien er op kunststof potten prachtig uit. Het transparante materiaal in combinatie met een transparante pot zorgt ervoor dat men de inhoud van de verpakking ziet.

Naast deze materialen hebben wij ook drie verschillende soorten papier in ons assortiment. U kunt kiezen uit crèmekleurig papier met structuur, papier en bruin kraftpapier. Deze papiersoorten zijn niet waterbestendig maar vocht of vuil kan wel afgenomen worden met een doek. De papieren materialen zijn nadat ze bedrukt zijn nog te voorzien van een handgeschreven tekst.

Al onze etiketten zijn volledig te personaliseren zodat u uw producten goed onder de aandacht kan brengen van uw klanten. Ieder etiket wordt professioneel bedrukt en binnen 5-7 werkdagen verzonden. Mocht u vragen hebben dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op. Op verzoek kunnen wij u ook een proefset toesturen met hierin al onze materialen.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

wp_nl_glazen-pot

Eenvoud siert als het gaat over het etiketteren van glazen potten.

Etiketten voor Honingpotten

Laat uw honingpotten stralen met duurzame etiketten die kunnen worden schoongeveegd zonder uw ontwerp aan te tasten.

wp_nl_ingredienten_en_supplementen

Een bijzonder populaire toepassing. Ontwerp en bestel een etiket voor uw verpakkingen met ingrediënten en supplementen.

Olie & azijn etiketten

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde olie & azijn etiketten

wp_nl_jam

Ontwerp uw eigen jam etiketten

wp_taart_en_cakes

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor op taarten en cakes.

wp_nl_papieren_vierkante_etiketten_kruiden

Ontwerp en bestel uw eigen etiketten voor uw kruiden en specerijen

Ontwerp uw eigen etiketten voor chocolade producten

wp_nl_horeca_disposables

Ontwerp uw eigen etiketten voor horeca disposables

wp-nl_koekjes

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor uw koekjes

wp_nl_kaas

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor op kaas