Gepersonaliseerde sluitzegel stickers
ZORG ERVOOR DAT UW PRODUCT VERS EN VEILIG BLIJFT MET ONZE VERTROUWDE SLUITZEGELSTICKERS
  • Onze sluitzegelstickers vormen de perfecte aanvulling op een verscheidenheid aan honing- en jampotten omdat ze bestand zijn tegen manipulatie.
  • De sluitzegel sticker heeft een ronde kop van 40 mm en een staart van 60 mm.
  • Hoofdzakelijk ontworpen als een veiligheidszegel, maar kan ook worden gebruikt voor decoratieve doeleinden en is een trendy manier om logo's te presenteren.
  • Sluitzegelstickers scheuren bij opening en bieden direct zicht op manipulatie.
  • Maak gebruik van onze zeer lage bestelhoeveelheden door een proefbestelling te plaatsen.
  • Snelle verzending om er zeker van te zijn dat uw sluitzegelstickers binnen 3-5 dagen ontvangt.

Het mooie van de sluitzegelstickers is dat het niet alleen de essentiële taak heeft om uw product fris en fraudebestendig te houden, maar het ziet er ook trendy en uniek uit. De sticker is de perfecte aanvulling voor onze voedsel producerende klanten die weten hoe belangrijk het is dat voedsel zo vers mogelijk wordt aangeboden, zowel om commerciële- als om veiligheidsredenen.

Onze sluitzegelstickers zijn een trendy alternatief voor de wat meer gebruikelijke vormen. Hierdoor zijn ze een uitstekende keuze zijn voor diegenen die zich willen onderscheiden. We houden van de manier waarop logo's op onze stickers met deksels er uitzien en we zijn er zeker van dat u niet teleurgesteld zal zijn. De met logo bedrukte sluitzegelsticker brengt uw product tot leven en zorgt ervoor dat uw product opvalt in het schap!

De 60 mm lange staart, die scheurt bij het openen, is geschikt om diverse types verpakkingen te beveiligen, waaronder plastic en glazen potten, en ook enkele flessen. De sluitzegelstickers is uitermate geschikt voor producenten van heerlijke zelfgemaakte jam en honing.

Onze tip

Hoewel onze sluitzegelstickers verkrijgbaar zijn in verschillende materialen en afwerkingen, raden we aan zoveel mogelijk hetzelfde materiaal te gebruiken als uw productlabel. sluitzegelstickers zijn niet verkrijgbaar in waterdicht of plastic, omdat deze materialen te sterk zijn om te scheuren. Wij bieden u de vrijheid om uw sticker volledig aan te passen; maar wij hebben ook een aantal kant-en-klare ontwerpen voor het geval u wat inspiratie nodig heeft.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in

WePrint-NL_rond-etiket-zilver-juwelier

Onze ronde stickers helpen uw producten en merchandise op te vallen - een enorm scala aan maten en materialen beschikbaar. Meer te weten komen.

wp_nl_wit_kunststof_etiket_rechthoekig

Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige stickers

WePrint_NL_vierkante_etiketten_cosmetica

WePrint biedt u de mogelijkheid uw eigen stickers online te ontwerpen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u gewenste adres. Wilt u meer informatie?

WePrint_NL_ovaal_etiket_BotonySoap

Ontwerp online uw eigen ovale stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers.