Ronde sluitzegels

Een groot assortiment zelfklevende sluitzegel etiketten!

Ronde sluitzegel etiketten kopen voor elke gelegenheid en iedere behoefte. Je kan kiezen om gebruik te maken van onze Print service. Hierbij ontwerp je zelf het etiket of de stickers en wij drukken het voor je af met onze professionele printer. Je kunt kiezen uit A4 etiketvellen of etiketten op rol. 

wp-fresh-seal-label-honey

Ontdek onze gepersonaliseerde ronde sluitzegel etiketten

Wil je zelf gepersonaliseerde ronde sluitzegel etiketten ontwerpen? Met onze gratis software is dit eenvoudig  en leuk om te doen. Ideaal om jouw logo of een leuke tekst te laten drukken op een sluitzegel etiket. Onze ronde sluitzegel etiketten zijn geweldig om jam- of honingpotten te sealen. 

Onze gepersonaliseerde ronde sluitzegel etiketten kunnen worden gedrukt op verschillende materialen, de keuze is aan jou! Naast de ronde sluitzegel vorm zijn ze ook verkrijgbaar in 12 andere vormen!

Ontwerp je gepersonaliseerde etiketten

Maak je eigen ronde sluitzegel etiketten

Je kunt jouw ronde sluitzegel etiketten gemakkelijk aanpassen met behulp van onze gratis ontwerpsoftware. Je kunt beginnen met een blanco sjabloon of een van onze gratis templates aanpassen. Als je alleen jouw logo of een ontwerp dat je al hebt voltooid wilt afdrukken, uploadt je gewoon jouw ontwerp en volg je de stappen.

Informatie over ronde sluitzegel etiketten

Kies jouw formaat (vellen, rollen), vorm, materiaal en afwerking. Download of maak een ontwerp met onze gratis ontwerptool. Wij printen en leveren aan huis binnen 5-8 werkdagen. Prijzen beginnen vanaf €12,-. Onze ronde sluitzegel etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder papier, plastic, transparant, gouden en zilveren opties.

Het 60 mm lange uiteinde van het sluitzegeletiket zorgt ervoor dat de sluitzegel lang genoeg is om vele soorten verpakkingen te beveiligen, waaronder plastic- & glazen potten en ook flessen. 

AVERY4573

Hoe kan ik ronde sluitzegel etiketten gebruiken?

Ronde sluitzegel etiketten zijn ideaal voor onze klanten die zelf jam, honing, pindakaas of chocopasta produceren.  Het klopt dat veel van onze voedingsmiddelen producenten sluitzegeletiketten gebruiken voor veiligheidsdoeleinden, maar ze zijn ook een aantrekkelijke keuze om jouw product op te laten vallen.

Sluitzegeletiketten scheuren bij opening en verraden gesjoemel met verpakkingen direct. Hierdoor weet zowel jij als jouw klant dat het product onaangeroerd is tot het moment van eerste opening. Ideaal toepasbaar bij voedingsproducten, maar ze zijn ook ideaal voor handgemaakte cosmetica en ingepakte kaarsen. 

Dus of je nu smeerbare goederen verkoopt of jouw product in een papieren zak wilt verpakken, garandeer de kwaliteit en versheid van het product met onze sluitzegeletiketten.

Veelgestelde vragen

Hoe groot zijn ronde sluitzegel etiketten?

Het meest populaire ronde sluitzegel etiketformaat is 40x100mm. Onze gepersonaliseerde ronde sluitzegel etiketten zijn verkrijgbaar in 10 populaire formaten van 25x105mm tot 60x160mm. Hierbij kan nog een keuze gemaakt worden tussen een 12mm strook of een 20mm strook.