Vierkante sluitzegels

Een groot assortiment zelfklevende sluitzegel etiketten!

Vierkante sluitzegel etiketten kopen voor elke gelegenheid en iedere behoefte. Je kan kiezen om gebruik te maken van onze Print service. Hierbij ontwerp je zelf het etiket of de stickers en wij drukken het voor je af met onze professionele printer. Je kunt kiezen uit A4 etiketvellen of etiketten op rol. 

WePrint_NL-sluitzegel_etiket_jampot
 • 14 verschillende materialen mat of glanzend
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Beschikbaar met vierkante en afgeronde hoeken
 • Professioneel bedrukt
 • Permanent klevend of afneembare kwaliteit
 •  Geleverd op SRA4 vellen
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 12,-
Start met ontwerpen
lid seal 1
 • 6 verschillende materialen (mat, glanzend)
 • Maatwerk zonder extra kosten
 •  Professioneel premium drukwerk
 • Geleverd op rol met een kern van 76 mm
 • Geleverd binnen 10 tot 12 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 118,-
Start met ontwerpen

Ontdek onze gepersonaliseerde vierkante sluitzegel etiketten

Wil je zelf gepersonaliseerde vierkante sluitzegel etiketten ontwerpen? Met onze gratis software is dit eenvoudig  en leuk om te doen. Ideaal om jouw logo of een leuke tekst te laten drukken op een sluitzegel etiket. Onze vierkante sluitzegel etiketten zijn geweldig om jam- of honingpotten te sealen. 

Onze gepersonaliseerde vierkante sluitzegel etiketten kunnen worden gedrukt op verschillende materialen, de keuze is aan jou! Naast de vierkante sluitzegel vorm zijn ze ook verkrijgbaar in 12 andere vormen!

Ontwerp je gepersonaliseerde etiketten

Maak je eigen vierkante sluitzegel etiketten

Je kunt jouw vierkante sluitzegel etiketten gemakkelijk aanpassen met behulp van onze gratis ontwerpsoftware. Je kunt beginnen met een blanco sjabloon of een van onze gratis templates aanpassen. Als je alleen jouw logo of een ontwerp dat je al hebt voltooid wilt afdrukken, uploadt je gewoon jouw ontwerp en volg je de stappen.

De populairste toepassingen voor vierkante sluitzegel etiketten

wp-fresh-seal-label-honey_1
Ontwerp nu
wp_sluitzegel_etiket_jampot
Ontwerp nu
water-bottle-2x6-whitefilm
Ontwerp nu
Ontwerp nu

Informatie over vierkante sluitzegel etiketten

Kies jouw formaat (vellen, rollen), vorm, materiaal en afwerking. Download of maak een ontwerp met onze gratis ontwerptool. Wij printen en leveren aan huis binnen 5-8 werkdagen. Prijzen beginnen vanaf €12,-. Onze vierkante sluitzegel etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder papier, plastic, transparant, gouden en zilveren opties.

Het 60 mm lange uiteinde van het sluitzegeletiket zorgt ervoor dat de sluitzegel lang genoeg is om vele soorten verpakkingen te beveiligen, waaronder plastic- & glazen potten en ook flessen. 

Avery man in werkplaats

Hoe kan ik vierkante sluitzegel etiketten gebruiken?

Vierkante sluitzegel etiketten zijn ideaal voor onze klanten die zelf jam, honing, pindakaas of chocopasta produceren.  Het klopt dat veel van onze voedingsmiddelen producenten sluitzegeletiketten gebruiken voor veiligheidsdoeleinden, maar ze zijn ook een aantrekkelijke keuze om jouw product op te laten vallen.

Sluitzegeletiketten scheuren bij opening en verraden gesjoemel met verpakkingen direct. Hierdoor weet zowel jij als jouw klant dat het product onaangeroerd is tot het moment van eerste opening. Ideaal toepasbaar bij voedingsproducten, maar ze zijn ook ideaal voor handgemaakte cosmetica en ingepakte kaarsen. 

Dus of je nu smeerbare goederen verkoopt of jouw product in een papieren zak wilt verpakken, garandeer de kwaliteit en versheid van het product met onze sluitzegeletiketten.

Veelgestelde vragen

Het meest populaire vierkante sluitzegel etiketformaat is 120x80mm. Onze gepersonaliseerde vierkante sluitzegel etiketten zijn verkrijgbaar in 3 formaten van 80x40mm tot 100x60mm.

Lees onze blog

Liniaal_0
Duurzaam boom
Verschillende materialen
RGB vs CMYK