Zeshoekige etiketten

Een groot assortiment zelfklevende zeshoekige etiketten!

Zeshoekige etiketten kopen voor elke gelegenheid en iedere behoefte! Je kunt kiezen om gebruik te maken van onze Print service. Hierbij ontwerp je zelf het etiket of de stickers en wij drukken het voor je af met onze professionele printer.  Laat je creativiteit de vrije loop!

wp_zeshoekige_etiketten_honig_diverse_toepassingen

Zeshoekige etiketten zijn de perfecte opvallende vorm op potten. Vooral jam- en honingpotten. Deze etiketten helpen uw boodschap over te brengen.

Onze zeshoekige etiketten zijn een leuk en trendy alternatief voor onze meer traditionele vierkant- en cirkelvormige etiketten, maar niet minder effectief. Hoewel een beetje anders, kan de zeshoekige vorm extra aandacht voor jouw merk creëren. Dit betekent dat ze een ideale keuze zijn om unieke en persoonlijke berichten met jouw klant te delen. Zeshoekige etiketten zijn een duidelijke favoriet onder onze vele klanten met ambachtelijke, huisgemaakte gerechten, vooral degenen die etiketten maken voor hun heerlijke honing en jam.

Ontwerp je zeshoekige etiketten

Je kunt jouw zeshoekige etiketten gemakkelijk aanpassen met behulp van onze gratis ontwerpsoftware. Je kunt beginnen met een blanco sjabloon of een van onze gratis templates aanpassen. Als je alleen jouw logo of een ontwerp dat je al hebt voltooid wilt afdrukken, uploadt je gewoon jouw ontwerp en volg je de stappen.

De populairste toepassingen voor zeshoekige etiketten

Ontwerp nu
soap-oval-2x3.33-whiteglossy
Ontwerp nu
wp_nl_koffie
Ontwerp nu
Ontwerp nu

Informatie over zeshoekige etiketten

Wij bieden zeshoekige etiketten aan in drie verschillende maten: 40x40mm, 50x50mm en 60x60mm. De etiketten zijn eenvoudig aan te brengen en worden geleverd op A4 vellen. Onze zeshoekige etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder papier, plastic, transparant, gouden en zilveren opties. Ons uitgekiende productieproces in combinatie met een snelle verzending zorgt ervoor dat jij jouw etiketten binnen 3-5 werkdagen ontvangt. 

Avery man in werkplaats

Hoe kan ik zeshoekige etiketten gebruiken?

Zeshoekige etiketten geven uw potten, flessen, cosmetica of zelfgemaakte geschenken een leuke en trendy uitstraling. De zeshoekige vorm biedt een perfecte hoeveelheid ruimte voor het afdrukken van logo's. Onze grote verscheidenheid aan materialen stelt je in staat jouw etiket volledig aan te passen zodat het perfect bij het product past. Niet alleen is de zeshoekige vorm perfect toepasbaar voor voedingsproducten, maar ze zijn ook ideaal voor handgemaakte cosmetica en verpakte kaarsen. 

Lees onze blog

Liniaal om zelf af te drukken
Avery heeft een breed assortiment aan milieuvriendelijke producten, zoals etiketten van 100% gerecylcled papier, karton en FSC etiketten
blog-rightlabelmaterial_3000x1134-1024x387
CMYK-vs-RGB_low-res_